Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Neverwinter

x_x_Sniper_x_x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.
Grać, grałem już miesiąc w nw, lecz co chwile zmieniałem klasę. Na poczatku grałem miecznikiem 2h, potem łotrzykiem, a teraz sam nie wiem co mam robić. Idąc w pvp, cały czas dostaje baty od magów. Nie da się wyjść ze stuna, dodatkowo cały czas mnie odpycha. Wiem że wprowadzili tez łucznika. łotrzyk jest na poziomie 38, 2h na 27.
Doradzi mi ktoś, kim grać? Lubię grać łucznikami w różnych grach, ale nie wiem jak sprawuje się tutaj.
Dodatkowo, powiedzcie mi czy wraz ze wzrostem lvlu, w pvp dostajemy wiecej chwały?
Jeszcze jedno. Kiedyś wszyscy latali na koniach lub na kilku wierzchowcach o ile zapłacili.
Jest jakaś opcja aby za darmo otrzymać jakiegoś wierzchowca jakiś pająk tygrys albo co?
Z góry dziękuję.

Opublikowano

Siema.

Więc tak:

Ja gram łowcą i jest bardzo fajnie polecam nim grać i oczywiście magiem.

A konia za darmo dostaje się na 20lvl trzy tokeny na 5h konia a potem trzeba kupić konia za 5 golda.

Opublikowano

Albo za 5g albo za 3k AD. lub za ZENY te lepsze oraz AD na aukcji.

Tak za AD też można, za Zeny nie opłaca się moim zdaniem bo ta różnica prędkości pomiędzy 80% a 50% jest niewidoczna.

Opublikowano

Tak za AD też można, za Zeny nie opłaca się moim zdaniem bo ta różnica prędkości pomiędzy 80% a 50% jest niewidoczna.

Ale pomiędzy 50% a 110% to jest i to wielka. Aż milej się gra.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Ale pomiędzy 50% a 110% to jest i to wielka. Aż milej się gra.

Milej? To tylko transport, prędzej czy później dotrzesz tam gdzie chcesz. Ja mam tego z skrzynki zardzewiałej 110% i mam zwykłego 50% i dla mnie to zero różnicy.

Opublikowano

Milej? To tylko transport, prędzej czy później dotrzesz tam gdzie chcesz. Ja mam tego z skrzynki zardzewiałej 110% i mam zwykłego 50% i dla mnie to zero różnicy.

No ja jak kupiłem niedźwiedzia to od razu zobaczyłem różniecę. Na PVP w GG bardzo się przydaje jak i na mapach gdy jesteś gdzieś daleko. Milej dlatego że nie marnujesz czasu wlecząc sie ;]

Opublikowano

Ja osobiście polecam Manipulujący Czarodziej najlepsza klasa jak dla mnie tutaj masz tutka jak rozwijać

http://www.mpcforum.pl/topic/1013934-tut-manipulujacy-czarodziej-build-pvp-poprawione-screeny/

No , ale żeby być całkowitym Koksem w grze trzeba wydać PLN taka prawda bo jak każdy wie Neverwinter to P2W .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ja osobiście polecam Manipulujący Czarodziej najlepsza klasa jak dla mnie tutaj masz tutka jak rozwijać

http://www.mpcforum.pl/topic/1013934-tut-manipulujacy-czarodziej-build-pvp-poprawione-screeny/

No , ale żeby być całkowitym Koksem w grze trzeba wydać PLN taka prawda bo jak każdy wie Neverwinter to P2W .

Chyba Cie pogieło koleś. Jakie P2W? Buhahaha.. Grałeś chociaż dłuzej niż tydzień? Równo miesiąc gram, nie jestem jakimś nieiadomo jakim koxem, ale mam full eq dobre z runami i urokami +7 więc co ty chcesz..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...