Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam..

LikeYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do dropu i pvp... Znaczy 2 inne postacie czy jedna? :D Jak jedna to Sura wp i woj body, te postacie spełniają twoje wymagania, lecz wp jest dobry w pvp na lvl'ach 75+, a dobrze prowadzony body 20+. Ale wiadomo. Wp ma strach i ostrze, czyli takie skille ofensywno-defensywne, co czyni go lepszym do dropu i z rozproszeniem bardziej efektywnym w pvp. Podsumowując, jak zostajesz na lvlu ok. 60 to body, jak 75+ to WP.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zdecydowanie Body / Wp jak pod drop

WP stan na 75 lvl zarobek Metki na DT... w pvp przydaje sie rozpro... Na 35 lvl nie oplaca sie grac sura (Według mnie).

Body tu masz wieksze mozliwosci 35 lvl Aura i Bersek Metki w M2 lub 75 Metiki w DT. Body dobra postac exp i pvp ale to na wiekszym lvlu.

Ale jak do M2 to potrzebujesz konia bojowego :P

Kup Eq+9 i bedzie Gitara

Moim zdaniem Body lepszy.

Jesli pomoglem licze na Like :P

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

Woj Body Sura WP są to postacie uniwersalne bo i nadają sie do expa a i w pvp nie odstępują. Jeśli chcesz postać typowo pod pvp zagraj ninją archerem lub surą bm ;P

kxo.png

[media][/media]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie, dziś mam pytanie, która postać będzie dobra do dropu jak i do pvp. Mam 420kk co za to mogę kupić. ?

graj bodziakiem wbij 35 zrób boja drop w m2 jak eq full zrobisz na swoj lv to wbij 45 i znowu stoj z lv ( pustynia,sohan ) itd.itd.itd

napisałeś ze masz do wydanie 400kk tylko nie napisałeś na jakim serwerze ;P na jednym zrobisz full eq ze można dropic na na drugim kupisz tylko np. ebo +9 ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...