Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] WINDOWS ERROR RECOVERY

ConsearPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problema z kompem gdyż zacina sie na windows error recovery nizej macie zdjecia wiec tak 1 zdjecie to jak komp sie uruchamia wyskakuje to, 2 zdjecie jak klikne enter lub odczekam 30sek ,3 zdjecie jak klikne enter i jak klikne 4 raz enter powraca do 1 zdjecia to jest tak jakby na bios sie zacioł czy coś wyjąłem bateryjke i nic nie wiem co jest a informatyk zanim przyjdzie to troche czasy minie i mam nadzieje ze ktos pomoze dam likeee plss o pomoc

post-1064764-0-31236500-1388590835_thumb.jpg

post-1064764-0-62659800-1388590887_thumb.jpg

post-1064764-0-72948100-1388590902_thumb.jpg

Opublikowano

skoro system uszkodzony to się będzie zacinał, nie działa rekowery to widocznie wyłączyłeś

włącz z płyty cd albo uruchom z dysku jak tam masz, czytanie instrukcji obsługi do kompa lapka tez sie przyda bo tam raczej pisze co robić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a co myślałeś że samo ruszy ? z CD windowsa albo recovery na dysku jeśli w ogóle było

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

patrz mam jakas plytke i pisze na niej;Windows Vista Recovery media for windows vista products with dvd playback pack for windows vista; ale gdy robie klikam f11 robie rozruch plyty klikam dowolny klawisz to podaje kod z kompa no i ta plyta nie ma nic do recovery ona robi format kompa chyba ze cos innego trzeba aby recovery i czy to ta plytka czy inna?

s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...