Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer typu Block Hunter, H' n S.

Emiloo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w ostatnim czasie grałem trochę na Hide' n seek oraz na mineplex w Block Huntera, niestety na mineplex mam takie lagi, że nie można po prostu ugrać (jest to pewnie spowodowane tym, że serwer ma swoją siedzibę za granicą i gra na nim dużo graczy). Hide' n seek już troszkę mi się znudził ze względu, że mamy aby parę bloków do wybrania, po czym gdy już będziemy w grze nie możemy się zamienić w nic innego. Za to na Block Hunterze możemy przez całą grę zmieniać swoją postać, być zwierzakami czy czymkolwiek co zapewnia dużo więcej zabawy, niestety te lagi nie pozwalają grać. Tak więc szukam serwera typu hide' n seek oraz Block Hunter, szukałem w google, na yt i nic nie mogłem znaleźć. Serwer może być zagraniczny, byleby szło na nim w jakiś sposób normalnie pograć. Za podanie fajnych propozycji nagradzam. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...