Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod MortalMT2

Amazing™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem poniewaz przy auto oddawaniu expa do gildii strasznie scina metina... Bo oddaje pare razy i wyskakuje blad ze nie powiodlo sie... i tak w kolko. Jest jakis inny hack czy cos na auto oddawanie expa?

Opublikowano

mam sprawe czy do item_list da sie dodać zeby było widać jeszcze sakwy szczęścia? sa sporo warte czasem nawet sztabki 500kk z nich wylatują :) dam lajka :D

Czekam na PompaMT2

Opublikowano

mam sprawe czy do item_list da sie dodać zeby było widać jeszcze sakwy szczęścia? sa sporo warte czasem nawet sztabki 500kk z nich wylatują :) dam lajka :D

DL:

item_mortal.txt

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/78eac685a497caca89492ff23b03bed86684fc87fde4e5d92c12e264dfc17ffe/analysis/1389124437/

PS. Skopiuj ten plik do folderu "mod" jednocześnie go podmieniając.

Cytat

Pomogłem? kliknij "Lubię to" ;)

Opublikowano

Mam brak textur rzeczy typu P antyexpa/skrzynka poszukiwacza/pieczec kucyka itp

W sklepach nic nie widze tylko poty jakieś szaty bojowe tarcze, zbroi nie widze nic nie widze praktycznie wszystko chyba pobrałem.. :/

Według mnie jest to raczej logiczne, po to modyfikuje się te pliki aby wyrzucić wpisy niepotrzebnych śmieci a zostawić tylko te najbardziej przydatne, np. zbroje, tarcze, bizuteria, bron +9, sztabki, sakwy itd itd.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak się tego moda włącza ? jakieś skróty klawiszowe czy coś, Chodzi mi głownie o speed attack

1. rzr0.png

2. u5at.png

3. bpw6.png

@Down

Exp Bot jest, a reszta jest przecież widoczna na pasku.

Cytat

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sory za odkop ale mam problem , a mianowicie nie działa mi odpychanie na koniu. Metek 2013 na najnowszym modzie z wgranymi plikami z tego tematu.

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Jeśli ktokolwiek ma problemy z odpychaniem na koniu to zalecam zajrzeć do Pliku mod_config_2012sf i zamienić HorseHack=Off na On. Wtedy nie będą odlatywać moby.

Dziękuję za Uwagę ;)

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Help! (A do normalnego moda można ) Czyli tak jak do Pandory , Elite itp.?

PS. Co zrobić jak wyświetla się  : Czy wypakować te same pliki ?

Opublikowano

Help! (A do normalnego moda można ) Czyli tak jak do Pandory , Elite itp.?

PS. Co zrobić jak wyświetla się  : Czy wypakować te same pliki ?

Zawartość paczki z tego tematu wypakowujesz do Kamer Moda, jednocześnie podmieniając pliki, po czym całego moda wklejasz, np. do clienta Metin2 (oczywiście spatchowanego).

Cytat

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...