Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SF pod Windowsa ;3

harnas71x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to są wgl za pliki, daj jakiś opis i instrukcje a nie dl i scan na surowo ;)

Ogólnie to [DL] a nie [TUT], więc nie ma się do czego przyczepić, ale ze względu na to, że w temacie są strzępki jak to ustawić to myślę, że by się przydała [instrukcja] początkującym.

Pliki to oficjalnie pliki GF, tylko że powalone z różnymi językami, dlatego czasem mamy portugalski, czasem niemiecki, a czasem nawet chiński.

Myślę, że stawianie serwerów odbiję się na wydajności, dlatego jeżeli ktoś chcę postawić serwer dedykowany, powinien zostać na BSD, który powiedzmy sobie szczerze - jest już sprawdzony. Każdy kto miał do czynienia z windowsowskimi serwerami, wie że nie są one stworzone dla gier ;p

Pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a np jak te pliki pob iore, to clienta jak do tego zrobic zeybm mogl sam na localhoscie zagrac, wytlumaczy ktos na skype mi? chinczol11 - nazwa skype badz gg: 38342480

z gory dziekuje

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

PortMap musi być włączony bo jak odpalam serwer to mi czerwone kropki wyskakują i na zielone nie chcę sie włączyć

Czemu nie działa mi account:

n3PPe.jpg

A Passy :

paci

admin

Piszę nieprawidłowe hasło lub login. A jak zmieniam tabele account to wyskakuje inny błąd.

Opublikowano

Pięknie chodzi tylko na cliencie terenzo. nie ma pasów. Zwykły client metin2 pl może być. A teraz w nim można rozpakować root? (Da ktoś gotowy client?)

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

Ma ktoś rooty do pla aby na nim grać? czy na jakimś innym kliencie odpalacie z pasami? może ktoś upnąć tego klienta zoria2 z tematu z game 40250?

a wiesz po co jest google?

nlcEZxg.png

Opublikowano

ten serwer czy client Zoria2 to chyba tylko dla picu jest. trzeba znaleźć jakiegoś innego clienta ;)

No nie wiem, np aktualny klient PL-a? To są czyste pliki, zrozum.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...