Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sylwek w ny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://pdvod.new.livestream.com/events/00000000001b2973/0596ffee-3c41-4be1-884e-bf4dfac100a9_1500.mp4?start=1820&end=24763&__gda__=1388596176_a500e799f9d3279f302f894292bca71a

Ogladal ktos? Ja czekalem godzine na majli i jej nie pokazali tylko kamery na jakis ludzi. Zalosne... mogli zrobic tak jak w gdynii tzn. Ze kamery na tych co spiewaja, a nie jak w ny ze wymachuja nimi byle gdzie...

Opublikowano

Możesz pomarzyć cebulaczku :)

Topic: Tam jest to samo jak w polsce, uwierz, nie chciałbyś tam być

Viatron

17 Sierpnia 2013 - Dołączenie do grona użytkowników MPCForum

NIE KLIKAJ

Uczeń
Opublikowano

Ja byłem w NY chociaż nie na sylwka :D

Musisz się tam wybrać aby poczuć xD

Miasto ogólnie jest ogromne i czuć że dbają tam o turystów ... Madison Square Garden <3

Opublikowano

No właśnie w tym problem, że tam nie ma nic oglądać, bo ciągle kamere na tych ludzi pokazują a nie na tych co śpiewają ;x. godzine czekałem na majli wczoraj i dupa, kamery na niej nie było ...

Opublikowano

Ja oglądałem jak się całują po północy, leci muzyka i tak dalej a no i reportera śmiesznego + oświadczyny. Więc nie gadaj, że nie ma co oglądać, zwykłe rzeczy też cieszą :P

VNp6c2U.png

Opublikowano

Bo tam jest lepiej, wiecej znanych ludzi np. Majli i macklemore... a w polsce to jakies pryki, zarty i do dupy sylwek w polsce

My mamy jakąs idiotkę Górniakówne co nie wie gdzie śpiewa - Nie zmienia to faktu, że bym jej nie wygrzmocił za karę :rolleyes:

Btw. Co mnie jakieś jankesy obchodzą ? Najlepiej wyglądało w Dubaiu i w Sydney

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...