Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie pobrać CS:GO NonSteam i inne pytania

Azmus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam kilka pytań :

1 : Gdzie pobrać cs go non steam , gdyż szukałem z 3 h i nic nie znalazłem ;/

2 : czy na nonsteam można grać mp ?

3. Lepszy cs go czy cs 1.6 ?

4. Czy opłaca sie kupić cs go na steama ?

Z góry dzięki ;D

Opublikowano

Może i znajdziesz cs go non steam ale na serwach nie pograsz. Cs go jest teraz na ofercie św. po 4 euro, ja na wiosennej za 2,70 euro kupiłem. Trudno określić czy lepszy od 1.6, jak kto woli, w go można troche zarobić też na skinach, jest inna grafika, inaczej wyglądające mapy, trochę wiecej broni. Według mnie Cs Go jest lepszy od 1.6 bo nie ma NS i czitów. Polecam ci go kupić ;)

brak

Opublikowano

Warto kupic , jeden plus bo tak cziterow nie ma bo update jest co pare dni...1.6 jest zajebisty ale juz wygasł i za duzo troli wiec nie ma sensu. :P Otwierajac skrzyneczki gdyz jest potrzebny jeden kluczyk za 1.75 Euro ;d moze ci dropnac knife za ponad 100 euro a jak ze StatTrack to jeszcze raz tyle B)

Opublikowano

1. MPC nie popiera piractwa. W sieci jest tego trochę, ale 3/4 nie działa, a ta 1/4 może zadziała ci przez następne 3 dni do następnego updatu cs:go :D

2. Jeszcze się z tym nie spotkałem

3. Imo 1.6, bo global to cod z mapami i brońmi z 1.6, więcej podobieństw nie ma.

4. Imo tak, chociaż wolę 1.6, ale nie da się tego nie zauważyć, że 1.6 pada i trzeba zacząć przechodzić na globusa ;/

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...