Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=| MultiCrafters |=- [1.6.4] [STATYSTYKI] [GILDIE] [TOP PVP] [CIEKAWE DROPY] [GILDIE + SURVIVAL]

Shirgerus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam na start :D

Moje uwagi:

Mogła by być większa czcionka.

Start 1 stycznia o godzinie 15;00.

Tutaj zamiast średnika, chciałeś chyba napisać dwukropek :P

Na serwerze jest specjalny drop , drop jest tak skonfigurowany aby nie było zbyt trudno ani zbyt łatwo.

Powtarza się 2 razy "drop" można by było usunąć ten po przecinku.

A tak poza tym to prezka ładna, jest grafika i logo serwera. Łapaj plusa.

+

sseekj.jpg

Opublikowano

Sory ludzie ogarniam jeszcze 1 skrypt ponieważ się zbugował z top'ką i wyświetla się 2x wiadomość że został zabity itp + wiadomości gildi zbugowane ale to się naprawi jak wróci właściciel. 15:30 napewno start!

Opublikowano

Sory ludzie ogarniam jeszcze 1 skrypt ponieważ się zbugował z top'ką i wyświetla się 2x wiadomość że został zabity itp. 15:30 napewno start!

Byłem gotowy na 15:00 no ale spoko poczekam jeszcze trochę.

sseekj.jpg

Opublikowano

@Up będą 2 błędy ale jak wróci właściciel (DarkIwanek) to się naprawi.
Wie ktoś jak wyłączyć wiadomości minecraftowe jak ktoś zginie itp? Ponieważ się buguje z rankingiem ;C

Więc 15:30 Prosze :
IP: mc.pro-k.pl:1111
Niestety domenda padła ale niedlugo własne IP . :)

Opublikowano

@Up wiem sekundka bo ram dodaje :P
JPRD. błędy mam google chrome , nie chce mnie połączyć z hostingiem

IP : mc.pro-k.pl:1111
IP: mc.pro-k.pl:1111

Dajcie 10 min bo nie ogarniam sam a reszta teamu ma kaca ;C
No nie mogę.. Zaraz wbije DarkIwanek to ogarnie .. Poprostu za dużo ludzi odrazu wbija . Dziwie się że 32GB ram a rady nie daje .. ;/

Prosze was nie wbijajcie odrazu ! :)

Opublikowano

@Up dzięki.
Nie wierzę serwer 32GB ram a 17 osób nie może wbić co za hosting omg ..

Przekładam start na 17-18 godzina 2 stycznia potem napsize która dokładnie bo trzeba ogarnąć maszyne.

Opublikowano

Pliki serwerowe xCrysiSx i ProCrafters dno ten serwer DarkIwanek kiedys u nas byl wlascicielem i zawalil wszystkie pliki serwerowe mape i postawil serwer najs a jego kolega Zenze idiota wlamal sie na konto MasterPepcia na skype i podwalil mu passy na ftp i cala maszyne i wszystkie prawie pliki sa z ProCrafters czyli MasterPepcia ;d

Opublikowano

@2xUP ja plików nie robiłem ;-)
Co do startu to może dziś 22:40 ale sam wnm właściciel jest lagów nie ma jedynie błąd z gildiami . ;C

Opublikowano

@up hahahahahhahahhahha,DarkIwanek dzis u nas byl i prosil nas o maszyne bo ta niby ma 32 gb i wywala serwa przy 17 osobach.Nie polecam serwa DarkIwanek wszystko ukradl razem z Zenze z ProCrafters i z naszego serwera (nasza topka jeszcze zbugowana) moge dac dowody jak beda potrzebne :>

Opublikowano

Boze. Ten serwer to nie wypal juz, ludzie czekaja 1 dzien i sie nie doczekaja..

Co do zeneza, rozmawialem z nim tam kiedys o paczce na skype, powidzial jutro pogadamy i do dzisiaj nie pogadalismy. A skad wiecie ze pliki ProCrafters sa?

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Serwer się najpierw testuje i dopiero otwiera -,- Tak trudno zebrać te pare osób i potestować czy wszystko działa? Totalna porażka -,-

Opublikowano

IP : mc.dolarcraft.pl:1111

Serwer niestety ma lagi nwm czemu jak nie wypali to bedzie dupa wbijac ;-)

Opublikowano

@up hahahahahhahahhahha,DarkIwanek dzis u nas byl i prosil nas o maszyne bo ta niby ma 32 gb i wywala serwa przy 17 osobach.Nie polecam serwa DarkIwanek wszystko ukradl razem z Zenze z ProCrafters i z naszego serwera (nasza topka jeszcze zbugowana) moge dac dowody jak beda potrzebne :>

Kondzio1127 zgadzam się nawet dropu nie zmienił

tdSYoS7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...