Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakia linia medów rosyjskich

#-Neo-#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jestem średnio zaawansowanym graczem wot doszedłem do kw-1s i teraz jaka linia medów ruskich ? Ta nowa czy ta stara ?

Opublikowano

Najlepiej zrób wszystkie 3 :) Robisz 8t i potem rozchodzisz na wszystkie 3.

heavey m isie znudzily.... wole medy wiec w którą isc opłacalniej ??

Opublikowano

Najpierw zrób obiekta 416, bo dzięki niemu możesz iść we wszystkie linie. Ja Ci polecam Xt ob. 430

Opublikowano

Najpierw zrób obiekta 416, bo dzięki niemu możesz iść we wszystkie linie. Ja Ci polecam Xt ob. 430

a to tedek jakis ?

Opublikowano

a ja polecam t-62 iz ma mocniejszy pancerz ;)

ob 140 z tego co słysze od graczy którzy nim grają ma dupną wieze wszystko wchodzi ;/

ps. Sam go mam wszystko wchodzi natomiast t-62 odbija nie które pociski

Opublikowano

T-62A chyba najlepszy, ma gorszy pancerz od poprzednika, ale wieży nie przebijesz, nawet z golda ciężko.

Ob jest szybszy i ma ponoć lepszy pancerz.

isc przez t 34/38 czy A-43 ?

Opublikowano

Radze Ci iść przez linie T-34. Zostawić sobie T-34-85, gdyż jest to świetny czołg, który przyda się na kompanii. Dalej idziesz T-43 -> T-44 - równierz dobry czołg, który przyda się w bitwach drużynowych 7vs7. Dalej T-54 i T-62A. Ta linia według mnie jest najlepsza.

graphic.png

Opublikowano

W praktyce to te X się nie różnią zbytnio. Ja zaprzestałem na T-62A, innych nie robię bo po co mieć 3 identyczne czołgi w garażu.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jak wolisz. Wszystkie te czołgi nie są jakieś op, ale ja bym szedł przez T-50. To i tak nie ma znaczenia, bo 2-4t to w 1 dzień bez problemu można przejść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...