Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quest

kozak666xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo

mam pytanka :D

1. dostalem za jakiegos questa w velica(ok.23lvl) itemek nie pamietam jak on sie nazywal cos takiego crystal czy rubin albo... nie wazne jakis krysztal of puma czy jakos tak i ja to kliklem ppm i zniklo i nie wiem co ja wgl zrobilem xD

2. mam w broni i zbroi powkladane jakies okragle kamyczki xD niebieskie i czerwone a teraz zaczely dropic szesciokatne i nie moge tego wlozyc o co chodzi? o.O

3. co trzbe azrobic cby nauczyc sie scrolli ????

Opublikowano

1.Napisz po polsku
2.chodzi o to ze "sześciokąty" wyższy poziom niż "okrągłe", czyli potrzebujesz zbroi/broni na wyższy poziom i wtedy będziesz mógł włożyć.

3.Napisz po polsku

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

elo

mam pytanka :D

1. dostalem za jakiegos questa w velica(ok.23lvl) itemek nie pamietam jak on sie nazywal cos takiego crystal czy rubin albo... nie wazne jakis krysztal of puma czy jakos tak i ja to kliklem ppm i zniklo i nie wiem co ja wgl zrobilem xDjakiś SS ?

2. mam w broni i zbroi powkladane jakies okragle kamyczki xDniebieskie i czerwone a teraz zaczely dropic szesciokatne i nie moge tego wlozyc o co chodzi? o.O "kamyczki" wkładane do zbroi i broni to crux'y, dodają dany bonus. Każdy crux ma wymagany lvl do użycia. Zarzuć jakieś SS' jeśli chcesz konkretnych informacji.

3. co trzbe azrobic cby nauczyc sie scrolli ???? jakich scrolli?

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

sorki ale pisalem to w nowy rok xD wiec wiecie jak pisalem xD

1.czemu nie moge prezczytac itemkow typu: lesson, design, recipe

2.o co chodzi z glypem?

3. o co chodzi z tą kostką w dungeonach?

4. jak nabic sobie reputacje ;)??

5. i co sie stanie jak nie zbiore tej esencji ktore sie zbiera zeby dostac fajną bron? :D

6. i gdzie w velice trzeba wykonac zeby przejsc misje: Think like a pirate ?

7. dlaczego niektore nazwy itemkow sa na bialo inne na zeiolno a inne złote?

Opublikowano

sorki ale pisalem to w nowy rok xD wiec wiecie jak pisalem xD

1.czemu nie moge prezczytac itemkow typu: lesson, design, recipe Możliwe, że już wcześniej nauczyłeś się danego scroll'a, lub nie masz jeszcze odpowiedniego lvl'a.

2.o co chodzi z glypem? Glyphy to ulepszenia skill'i. Powiedzmy, że masz skill Fireblast - wkładasz glyph na powiedzmy skrócenie coldown'u o 15%, więc skill będzie Ci się odnawiał o 15% szybciej.

3. o co chodzi z tą kostką w dungeonach? Chodzi o kostkę jak do gry, obok paska HP ? Odpowiada ona za ustawianie loot'u w party przez lidera i do podglądu ustawionego loot'u przez pozostałych członków party.

4. jak nabic sobie reputacje ;)?? Reputacje nabija się dopiero po 60 poziomie (za wyjątkiem Bellicarium, które nabija się od 30 poziomu chodząc na BG 20v20) poprzez robienie daily questów ( zielone ).

5. i co sie stanie jak nie zbiore tej esencji ktore sie zbiera zeby dostac fajną bron? :DChodzi o Relict'y ? Zbierasz 10/10 i potem możesz sobie wycraftować z nich weapon.

6. i gdzie w velice trzeba wykonac zeby przejsc misje: Think like a pirate ? Zarzuć jakiś SS' quest'a czy coś.

7. dlaczego niektore nazwy itemkow sa na bialo inne na zeiolno a inne złote? Białe - Common (najgorsze), Zielone - Uncommon (nieco lepsze), Niebieskie - Rare (jeszcze lepsze niż niebieskie), Złote - Superior (najlepsze)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...