Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Bany w Silver ? Garen!

Shazzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie włączyłem se rankeda a tu taki koleś xD Zbanowałem Annie, Thresha i Evelynn, a on że jestem tardem i bany są z brązu :D A co najlepsze kazał mi banować garena xddddd

wfmk.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

Thresha trochę rozumiem ^-^

Ale first pick może banować co chce, np. eve mu przeszkadza gankami na pasywie to banuje, annie wkurza combo, to znowu ban.

PS. Pewnie przez to że go nie posłuchałeś w kwalifikacjach do challengera będzie (w enemy) garen 42/1/105 (naaapewno)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Tak, popełniłeś spory błąd.

1. Jak Garen użyje ult to cała mapa się trzęsie :)

2. Annie jest tam słaba, nie lasthitują z Q. Thresh też, nie potrafią używać latarni, a eve nie grają bo się rozbijają o minionki w jungli ;_;

Opublikowano

Ja czasem na moim smurfie na west ( silver ) ,banuje czasem sorake teemo oraz urgota ( śmieszy mnie to jak ludzie się denerwują ,a potem dziękują mi ,że lee 22;3 gg wp )

Banuj kogo chcesz ,miej wyrąbane.

Jaka dywizja?

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Ja czasem na moim smurfie na west ( silver ) ,banuje czasem sorake teemo oraz urgota ( śmieszy mnie to jak ludzie się denerwują ,a potem dziękują mi ,że lee 22;3 gg wp )

Banuj kogo chcesz ,miej wyrąbane.

Jaka dywizja?

Po co mu piszecie takie głupoty?

Banuj to czym często grają i na co się trudno gra i to, które się uważa za op np. kassadin(złapie chujstwo 2 kille i jest sieczka).

Jak chcesz wygrywać to nie rób yolobanów bo się seby zdenerwują i będą gorzej grać niż powinni.Potwierdzone info

Opublikowano

Banuj to co Ci przeszkadza w grze ,ewentualnie możesz ktoś Ci podpowiedzieć kogo zbanować ,ale nie musisz tego robić bo ty decydujesz:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...