Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto siedzi w domu? :D

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!!! Impzowicze!!! Kto z was też siedzi w domu na sylwka :D

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Kusi mnie żeby zostać w domu bo starzy mają niezły prowiant zakupiony (;

Ale dam im porządzić jeden dzień samym :D

Opublikowano

W domu będę, może za chwile pogram na tabku, a tak to Polsat i tyle. Chciałbym być w NY, bo tam gra Macklemore i Ryan Lewis i będzie fajna kula.

Opublikowano

Ja jade do znajomych ;) sylwester jest raz do roku wiec trzeba go porządnie spędzić a nie przed kompem. :)

Opublikowano

Ja jade do znajomych ;) sylwester jest raz do roku wiec trzeba go porządnie spędzić a nie przed kompem. :)

Sylwester się powtarza filozofie. To tak jakbyś powiedział, że żyje się raz więc dam dupy dla jakiegoś pedała bo przecież raz w dupę to nie pedał. Polewkę z Ciebie mam.

Opublikowano

Sylwester się powtarza filozofie. To tak jakbyś powiedział, że żyje się raz więc dam dupy dla jakiegoś pedała bo przecież raz w dupę to nie pedał. Polewkę z Ciebie mam.

Ja z Ciebie tez, tzn z Twojego nicku

Opublikowano

Kurwa każdy moze sie przejęzyczyć ja tez mam z cb polewke :)

Opublikowano

Więcej kurwy tych tematów więcej !! potem zakładajcie jak spędzacie czas w toalecie !!

Japierdole ludzie.. ogar.. pójdzie się na sylwka 4h i przychodzi .. relax.

..

Opublikowano

Wraz z kolegami jedziemy na crossach na wzniesienie niedaleko naszych domów. Zajebiście widać fajerwerki z okolicznych miast + jest fun gdy się tam jedzie po ciemku :)

Opublikowano

@Patryk powiedz, że ją kochasz i dziwne, że z dziewczyną nie spędzasz.

A co do tematu to niedługo idę się "przejść" więc pół na pół :P

VNp6c2U.png

Opublikowano

Panowie o 24 pewni bede dzwonił do dziewczyny bo ona spędza go z kolezankami ja z kolegami i co mam jej powiedziec zwykłego szczesliwego nowego roku czy nie?

Zrób SEX przez telefon :)

@topic Ide wbijac lvl w tibi

1377808813-U903831.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...