Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór laptopa

frutik2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Sprzedałam swój dość stary laptop teraz szukałam nowego w większości do gier i znalazłam dwa, ale mój tata mówi że lepszy jest z lepszym prockiem a gorszą kartą graficzną a ja bym wolała z trochę słabszym prockiem i lepszą kartą graficzną

Oto te dwa laptopy:

Ten co ja chce

http://allegro.pl/laptop-hp-pavilion-g6-2x2-7ghz-4gb-500-7670m-win8-i3816217946.html

Tego co mi tata proponował nie znalazłam już się aukcja skończyła ale miał

procek a6

karta graf. amd radeon hd 7520

dysk 750

ram 6000

windows 8

Chciałabym zagrać w takie tytuły jak battelfield 4, assassin's creed (wszystkie części), fifa 14, GTA 4 i głównie w minecraft'a i czy dałoby się nagrywać te gry z tego laptopa na youtube.

Proszę o szybkie odpowiedzi.

Opublikowano

W takim razie możesz pomyśleć o towerze bo laptop do niczego w takiej sumie się nie nada. Żebyś mógł spokojnie nagrywać sobie te filmiki i renderować je to minimum i7+770m. A łączny koszt to około 5,5-6k (mówię tu o laptopie MSI)

graphic.png
Opublikowano

Myślałam o kompie ale rodzice się nie zgadzają bo np pojedziemy na wakacje na działke brat i siostra wezmą swoje laptopy będą grać a ja co przecież nie pozwolą mi zabrać kompa...

Opublikowano

Ja Ci tylko tłumacze że aby zagrać w najnowsze tytuly w lapku potrzebujesz minimum i7+8gb ramu+gtx660M. Najlepszym wyborem był by Lenovo Y580 ale kosztuje 2x twój budżet.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...