Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft przez PSC

THEkondiPlaying

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze za kolege, nie ma konta:

Witam, przed 30 minutami kupilem gre przez pay safe card, za posrednictwem SKRILL, na my paysafecard jest napisane, ze 87 zl pomyslnie przelane zostalo do skrilla. Jednak na stronie producenta (mojang) jest napisane, ze nie ma zakupionej gry. Moim zdaniem jest to spowodowane skrillem, wiec mam pytanie: Czy trzeba czekac, aby platnosc dotarla?

Moze ktos tez mial taki przypadek?

Pozdrawiam, przepraszam za brak polskich znakow!

Opublikowano

Da się kupić przez psc na oficjalnej stronie mojangu. :) Poczekaj, wiadomo sylwester te sprawy. 2 stycznia powinieneś dostać a jak nie to napisz do nich.

Opublikowano

Ja kupowałem u mojangu przez PSC i to tam polecam kupować ;) A tak wracając do tematu poczekaj tak do 05.01.14 ;)

Opublikowano

Jeżeli kupiłeś na mojangu, odczekaj te parę dni, jak @2up napisał, zaczekaj do 5-go stycznia i wtedy jeżeli nie dotrze to pisz do supportu.

Pozdrawiam :)

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

(pisze za kolega, bo ja już mam premium od pól roku ;) )

@up I jak przebiegła transakcja?

Ja też kupiłem na mojang com 

Bardzo dobrze, podałem dane personalne, wpisałem pin z psc i premium dostałem w dosłownie 1 sekundzie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...