Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z misją ...

Nepz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdyż przez przypadek gdy wyrzucałem nie potrzebne itemy wyrzuciłem jakiś list do misji Dark Hunter - Sealed scroll , i nie wiem co mam teraz zrobić :< nie mam więcej misji do wykonania jak na razie . Proszę o pomoc .

Opublikowano

Możesz anulować quest i zrobić go od początku ;)

Tak wiem ale gdy anuluje to wyświetla mi sie jakiś błąd ... i nie da się jej anulować ;/ ...

Opublikowano

Prawdopodobnie to Story Quest. Idz do NPCa, ktory ci dal ten scroll i zagadaj do niego jeszcze raz, calkiem mozliwe, ze system po wykryciu braku itemu w inventory wrzuci ci go ponownie :)

Opublikowano

Prawdopodobnie to Story Quest. Idz do NPCa, ktory ci dal ten scroll i zagadaj do niego jeszcze raz, calkiem mozliwe, ze system po wykryciu braku itemu w inventory wrzuci ci go ponownie :)

Tak tylko ja ten item miałem wydropić i wydropiłem ale prze moją nie uwagę niestety wyrzuciłem ... próbowałem ponownie wydropić lecz już nic nie leci z mobów ... ;/

Opublikowano

Trudno zrobię nową postać , 15 lvl to nie taki duży .. ;p Dzięki wszystkim za pomoc :)

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA .

Opublikowano

Nie no co Ty nie ma sensu robić na nowo postaci :D

Weź tu zarzuć SS'a quest'a i tego komunikatu co wyskakuje, gdy próbujesz anulować :D

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

siemka

sorki, ze tak sie "wpycham" ale tez mam problem ale nie z tym questem

a dokladnie z BUILDING A MYSTERY na 22LVL i jest to story quest wiec anulowac go nie moge

mam zaniesc gosciowi 5 wistow czy cos i jak bralem questa byly dwie opcjie do wziecia i przez przypadek wziolem, ze niby juz mam te wiadomosci a nie ze musze je wydropic ;/ i teraz musze to oddac ale ich nie mam xdddd

i jak klikam na tego npc to pisze ze lokian berserkerzy musza to miec, ale bije ich i bije i nic nie dropi T-T pomocy

@@@@@@@@@@@@edit!!!

ok quest zrobiony trzeba bylo ucyc innego itemka :D

Opublikowano

Zrobcie nowe postacie bo exp w terze to pikus tymbardziej, ze to dopiero maly lvl, na przyszlosc czytajcie uwaznie to o co prosza w questach i nie wyrzucajcie tyh rzeczy ktorych pochodzenia nie jestescie pewni. Dobrze jest utrzymywac porzadek w inventory, potrzebne rzeczy trzymac w dolnych slotach. Ja tak gram od zawsze i nie mialem nigdy problemow z questami. Taka moja rada, pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...