Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Skąd Wziąć Broń M249

damianos820

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym Zapytać Was, Skąd gościu na 15 lvl ma M249 na Heavym Skoro Retail na Tą broń był sprzedawany za czasów G1 na 8 Slot. Więc jakim cudem on ma na 15 lvl m249 na heavym ? ;d Bo Wątpie, że przez tyle czasu miał by 15 lvl, a jak wiemy m249 nie ma dla Heavy'iego na 5 slot.

Dzięki za all Odpo. Pozdrówka ;)

Opublikowano

On sam tego nie zrobił. Dokładnie nie wiem jak to działa, ale dlvl dostaje się po odbanowaniu konta lub za używanie plvl.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

On sam tego nie zrobił. Dokładnie nie wiem jak to działa, ale dlvl dostaje się po odbanowaniu konta lub za używanie plvl.

A Jak Jakiś Gość w Sierpniu dał Filmik z osobą, która ma 10 lvl i np. Buguje włazi w miejsca nie dozwolone do gry to czy naprzykład jak ma teraz w grudniu/1 styczeń :D 40 lvl jest dalej czymś zagrożona ?

Opublikowano

Witam,

Chciałbym Zapytać Was, Skąd gościu na 15 lvl ma M249 na Heavym Skoro Retail na Tą broń był sprzedawany za czasów G1 na 8 Slot. Więc jakim cudem on ma na 15 lvl m249 na heavym ? ;d Bo Wątpie, że przez tyle czasu miał by 15 lvl, a jak wiemy m249 nie ma dla Heavy'iego na 5 slot.

Dzięki za all Odpo. Pozdrówka ;)

Typek mogl miec tez cheat-a bo jak wiemy weapon binder dziala!

A Jak Jakiś Gość w Sierpniu dał Filmik z osobą, która ma 10 lvl i np. Buguje włazi w miejsca nie dozwolone do gry to czy naprzykład jak ma teraz w grudniu/1 styczeń :D 40 lvl jest dalej czymś zagrożona ?

Tak owszem ^^

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Typek mogl miec tez cheat-a bo jak wiemy weapon binder dziala!

Tak owszem ^^

Propo tego 2, że przestał tak robić i gra normalnie to po 30 lvl roznicy dalej moga sie przypierniczyc ? ;D ja bym juz go zostawil w spokoju. Ah i sorka, ze nie w Temacie, ale slyszalem, ze Nexonowi Kończy Się za niedługo Kontrakt. To prawda ?
Opublikowano

Propo tego 2, że przestał tak robić i gra normalnie to po 30 lvl roznicy dalej moga sie przypierniczyc ? ;D ja bym juz go zostawil w spokoju. Ah i sorka, ze nie w Temacie, ale slyszalem, ze Nexonowi Kończy Się za niedługo Kontrakt. To prawda ?

Tutaj nie chodzi o level tylko kiedy to zrobił, jak pisałeś wyżej zrobił to w sierpniu czyli kilka miesięcy temu więc raczej mogą się przyczepić.

Jeśli chodzi o ten kontrakt to kończy się chyba pod koniec maja ale nie jestem pewien.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Tutaj nie chodzi o level tylko kiedy to zrobił, jak pisałeś wyżej zrobił to w sierpniu czyli kilka miesięcy temu więc raczej mogą się przyczepić.

Jeśli chodzi o ten kontrakt to kończy się chyba pod koniec maja ale nie jestem pewien.

Istnieje Możliwość Powrotu Gamersfirst ?

Opublikowano

Tak, jest taka możliwość, jednak raczej to Nexon przedłuży umowę, bo jednak kupili sobie graczy i mają z tego niezłe pieniądze :)

co "chwila" nowe Retaile, Brak Zmiany Mapy bez premki itd. Kiedyś Famasa można było mieć za 400 Zł Retail, a teraz można go mieć za 20... Gamersfirst zawsze będzie lepszy pod względem Gameplay'u, tylko hackerów jest mniej w Nx, mimotego mam nadzieje, że G1 Wróci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...