Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chrapka na QS / NS.

Maximus1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Od niedawna mam chrapkę na quick scopy / no scopy i szukając dobrych ustawień wpadłem na takie coś:

http://www.gamingcfg.com/config/qLimAxzU

Jednak jak ściągniecie i otworzycie to jest tam tego w *uj i czy mam to skopiować? a jeżeli tak to jak? bo próbuje to //BINDS ale jak kopiuje to kopiuje się w konsoli samo //BINDS i nie wiem czy inne się kopiuje czy nie.

Jak bym nie musiał wszystkiego kopiować tylko wklejać do folderu to powiedzcie do jakiego! ;)

Dziękuje z góry.

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

Dobra już wiem że trzeba to wkleić do folderu ze swoim profilem ale jest taki problem a oto on :

48268213122103469575.png

Nie mam folderu z profilami a mam 4 profile po 55 lvl więc nie wiem co jest grane ;/

Tam jest folder config_mp który ściągnąłem ale nie działa :C

Opublikowano

Nie u każdego zapisują się one w folderze z grą , poszukaj w tej ścieżce , tam będzie na 100%. -

"C:\Users\(twoj login)\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare"

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Nie u każdego zapisują się one w folderze z grą , poszukaj w tej ścieżce , tam będzie na 100%. -

"C:\Users\(twoj login)\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare"

K**wa mać! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Dostajesz nobla! 30-5 z tym cfg na only sniper a tak normalnie to może 5-30 xD

Opublikowano

ja sobie tak sprawdzilem

ale u mnie nie ma ttego a mam win7 ;D

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Aby wyświetlał ci się folder profiles, w panelu sterowania, w opcjach folderów zaznacz - pokaż ukryte foldery. Wtedy odśwież, a ku twoim oczom ujawi się "pofiles". :)

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...