Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Svac Do Ems 0.60

stymonek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Svac na gryphony do ms 0.60

Aby nie dostawac dc wystarczy uzywac skilli z 3th joba albo zmieniac miejsce atakowania tzn. 50 atakow z lewej strony (na tym teleporcie) i 50 atakow na tej trawie po prawej stronie.

skan:

skan

download:

mirror 1:

SVAC

mirror 2:

SVAC#2

mirror 3:

SVAC#3

mirror 4:

SVAC#4

milego svacowania

Opublikowano

A co ma Bypass do sVac'a? Nawet jakbyś miał bypassa to i tak musisz zmieniać channel oO

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Masz działającego bypassa(czytaj VIP) do MS v60? Wątpię.

Po za tym, bypass nie może Ci pomóc w tym że nie będziesz dostawał DC, sVac jest robiony przez edycję .wz, a bypass nie działa na pliki gry tylko na HackShielda... Nigdy bypass nie będzie działał Ci na takie rzeczy(np. NoDelay, jeśli masz bypass'a to nie powinno Cię DC'ać. A w sygnaturze widać że masz postać z 3rd job'em, czyli nie powinno Cię wywalać.).

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jeszcze jedno, jak masz działającego bypassa to pokaż SS'a z tym jak używasz CE albo grasz z jakimś hackiem(np. Blink Godmode).

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Tak, yhy. SS albo takie słowa nic dla mnie nie znaczą(najlepiej SS z hackami które bez bypassa nie działają, np. BGM itp.)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

@stymon

No i gdzie te SS'y :)

1:0 Dla Rokuszoła ;)

Btw. Jak nie chcecie mieć d/c to co jakies 40/50 att wchodzcie do cash shop i wychodzcie, ot co ;0

@btw.

ładny spam robie nie?xD

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

omg wystarczy zmieniac miejsce atakowania. A nie chce mi sie bawic ss :)

a zeby miec bypassa trzeba poprostu umiec szukac dla niekumatych banalny rapidshare

Opublikowano

Banalny Rapidshare... A skanowałes już swój komputer? SS albo takie słowa to możesz sobie rzucać na wiatr...

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano
omg wystarczy zmieniac miejsce atakowania
eee czy ty na pewno mówisz o sVacu?? bo z tego co mi wiadomo to TRZEBA zmienić Channel albo do Cash Shopu wbić ....

@kacye

warna za kłamstwo ?? trochę głupie, to że koleś ma nie równo pod sufitem to już nie jego wina, a z tym spamem to jestem za

Opublikowano

Kolejny neo kid zaatakował mpcforum.com, stymonek a ja mam VIP bypassa+PG hacka+NDS+Full godmode+no knockback, ale ssa nie zrobie bo mi sie niechce ;)) Gosciu wyjdź i trzaśnij drzwiami,

Btw. prosze o ostrzeżenie 1 stopnia dla stymonka za spam, i kłamstwo w temacie.

Bye

Ja:

Wiw3k:

Opublikowano

lol neo kid...nie mam wirusow bo swojego bypassa mam od kolegi a btw nie trzeba wchodzic do cs ani zmieniac channela lowki ;]

Opublikowano
lowki ;]

Do kogo to było? oO Miałem więcej postaci z wyższymi levelami od Ciebie chłopcze...

Po za tym, nadal nie doczekałem się SS'a, czyżby 2:0 dla mnie :s Nie uwierzę jak nie zobaczę.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Yay, teraz obstawiamy, jak narazie 2:0 dla rokuszoła

Kto obstawia, dla kogo bedzie nastepny punkt?! =D

@stymonek

Neo kid, centralnie, wyzucil mnie z gildi zato ze nazwalam go tutaj neokidem; ) pozdro nabzie!=/

Ja:

Wiw3k:

Opublikowano

wywalilem cie z gildii za wyzywanie i za lowski lvl sierotko a jesli chodzi o lvle to mialem wiele wyzszych ponad 150lvl ale sa banned

"Neo kid, centralnie, wyzucil mnie z gildi zato ze nazwalam go tutaj neokidem; ) pozdro nabzie!=/ "

Zadbaj lepiej o ortografie..."wyrzucil sie" pisze i" za to" a noob to nie nab tylko nub

Opublikowano

ale wy to kurwa lubicie robić spam ... dajcie sobie po mordzie i tyle ...

iRokushou i Kacye czemu zniżacie się do jego poziomu ?? wszyscy zachowujecie się jak dzieci....

Opublikowano
iRokushou i Kacye czemu zniżacie się do jego poziomu ?? wszyscy zachowujecie się jak dzieci....

Bo powiedziałem że 2:0 dla mnie. Jak już coś to on zachowuje się jak dziecko bo chwali się czymś czego prawdopodobnie nie ma. Nie ma dowodu, nie ma sprawy.

Po za tym Stymonek, jeszcze jedno takie poprawianie kogoś i dostaniesz warna(zapraszam do regulaminu).

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano
omg wystarczy zmieniac miejsce atakowania.

ej on ma z tym racje... dzisiaj koles na gryfach bil mobki bez dz na 2gim jobie ... skakał sobie z miejsca na miejsce

ale chodzi mi o zachowanie.... kłócicie się jakby nie wiem co się działo

Opublikowano

Stymonek nabzie, gdzie nasz screen z bypasem? z Rokuszołem nadal czekamy :)

Ja:

Wiw3k:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...