Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]Wykonanie skryptu, w zamian za serwer 15 slotowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym stworzyć serwer, na którym będą areny z poziomami. Na wyższy lvl będzie potrzebna większa liczba punktów, które można uzbierać zabijając moby. Liczba punktów ma być wyświetlana w jakimś miejscu widocznym, np jako lvl. Gdy się uzbiera odpowiednią ilość punktów, należy kliknąć na tabliczkę, aby odblokować kolejną arenę, i ta arena będzie odblokowana na zawsze. W zamian mogę zaoferować 15 slotowy serwer na hostingu fiberhost.pl

Proszę odpowiadać na PW

1377531174-U173186.png

Opublikowano

No więc tak, mam zamiar stworzyć serwer MineZ (już kiedyś miełem ale survival minez), lecz będą areny, gdzie będą znajdować się Zombie. Za ich zabójstwo będzie dostawało się punkty. Te punkty będą służyły, do odblokowania kolejndych aren z zombie, gdzie będzie leciała większa ilość punktów (jak da rade :)) Areny można odbblokować klikając na tabliczkę, która zabierze odpowiednią ilość tych punktów i odblokuje dostęp do danej areny, Aby dostać się na daną arenę, będzie trzeba kliknąć na tabliczkę, która uaktywni się klikając na tabliczkę, która odblokowuje dostęp do tej tabliczki, która przenosi do danej areny :D Oczywiście z wiadomościami typu, "odblokowano arene 3", "nie masz danej ilości punktów" "nie odblokowałeś areny" itp. Jak by dało rade zrobić aby rangi "VIP" i "SuperVIP" miały podwójną ilość dropu punktów, to by było fajnie :) Myślę że o wszytkim napisałem :)

Proszę o podanie skryptu na PW, gdyż nie chcę aby wszt=yscy mieli taki skrypt :)

Edit: Możesz także dodać jakieś dodatki :)

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...