Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death.pl [DEDYK][PVP]

4Death

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajne rozwiązanie z tym zdobywaniem doświadczenia poprzez pvp, na pewno zbierzecie sporo graczy.

Czy ten efekt po zabiciu gracza będzie także na wojnach gildii?

lsrv.png

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Bardzo fajne rozwiązanie z tym zdobywaniem doświadczenia poprzez pvp, na pewno zbierzecie sporo graczy.

Czy ten efekt po zabiciu gracza będzie także na wojnach gildii?

lsrv.png

Tak będzie :)

Ponawiam pytanie skąd będzie hajs na utrzymanie serwa i co będzie w isie prócz vipow?

Is jest już zrobiony więc możesz sobie sprawdzić.

57n6.png

Opublikowano

Up coś czuje że będzie jakieś unikatowe eq w is a w grze będzie je można zdobyć po długim dropaniu :D

A tak serio to serw zajebisty, ładnie się prezentuje na pewno zagram!

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

Wszystko cud miód palce lizać, jednakże te bronie i zbroje z dużego vip'a moim zdaniem za dużo dają :/. Wszystko wszystkim, ale broni i zbroi nie powinno być ;c

Rozumiem wszystko, że to 4fun i kto nie załaduje w is'a nie rozjebie tego, który w is'a załaduje, no ale bez przesady... No ale zobaczymy jak to "wyjdzie w praniu", trzymam kciuki za to, żeby wyszło dobrze ;).

Pozdrawiam, Sith.

@Edit : Czy za te 700 punktów w tym sklepie to jest jeden 6/7 bon ?. Bo moim zdaniem mogłyby być chociaż dwa, aby zrobić przynajmniej jednego itemka.

@Second edit : Wyczytałem, że ten "Eliksir Doświadczenia" daje 99999999 expa, czy to nie za dużo i nie będzie się to bugować ?

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na forum serwera !

www.forum.nazwa serwera.pl

Administracja bardzo miła i pomocna, szybko odpisują na pytania :)

Pewnie od 19 będą mniej obecni bo jak zauważyliście dzisiaj 31 grudnia czyli sylwester :)

JI5Zwld.png

Opublikowano

Wszystko cud miód palce lizać, jednakże te bronie i zbroje z dużego vip'a moim zdaniem za dużo dają :/. Wszystko wszystkim, ale broni i zbroi nie powinno być ;c

Rozumiem wszystko, że to 4fun i kto nie załaduje w is'a nie rozjebie tego, który w is'a załaduje, no ale bez przesady... No ale zobaczymy jak to "wyjdzie w praniu", trzymam kciuki za to, żeby wyszło dobrze ;).

Pozdrawiam, Sith.

@Edit : Czy za te 700 punktów w tym sklepie to jest jeden 6/7 bon ?. Bo moim zdaniem mogłyby być chociaż dwa, aby zrobić przynajmniej jednego itemka.

@Second edit : Wyczytałem, że ten "Eliksir Doświadczenia" daje 99999999 expa, czy to nie za dużo i nie będzie się to bugować ?

A z czego mają się utrzymać? Z jałmużny?

Za 700 jest 1 6/7, bez przesady, chcesz być dobry, to pograj, a nie wszystko od razu..

Na tym serwerze "expi" się killami...

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Jeśli byłaby taka możliwość to wystartujcie dzisiaj najwyżej zrobicie jutro reset przed 18.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

No to zróbcie jutro ale wcześniej niż o 18 ten start 12/13 lepiej xD w końcu jest święto pracy więc raczej nikt w pracy z GMów nie będzie...

Opublikowano

ale sie dzieci podniecajo hahah w komach xD taki super zobaczymy jak wystartuje może byc serw na 1 dzien i zaraz padnie he

Hehehe, śmieszne, hehehe ...

Mam pytanie co do tych broni z IS-a.

Mam zamiar grać szamanem i przypuśćmy, że mam zamiar kupić broń z is-u. Jednak są tam 2 bronie dla szamana dzwon i wachlarz, a więc którą wybrać?

Chodzi mi o to, czy obrażenie obie bronie mają takie same ?

Opublikowano

Zagram, a za rejestracje sie placi ? :D

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

Zagram, a za rejestracje sie placi ? :D

Można się już rejestrować, a jest to darmowe ;)

Jeszcze jedno pytanie:

Czy jest 100% na wejście KD?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...