Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death.pl [DEDYK][PVP]

4Death

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa serwer ale długo się loguje i wybiera postać ale co najmniej ja w grze nie mam lagów :)

Już działamy

Możesz mi powiedzieć o co ci chodzi z tym już działamy ? Naprawicie to aby wam to logowanie nie padało ?

ddz8gi.png

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jprd jak rozwiazac problem z tymi gownianymi ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? i C+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ bo kurwicy idze dostac 10 min logowanie wchodzi jeb blad

Pomocnik
Opublikowano

Jeżeli macie problem ze znakami zapytania: Klienta włączajcie przez 4Death.pl nie przez patchera! Jeżeli to nie pomaga zainstalujcie serwis packi oraz Net Framework

Spokojnie, damy radę.

Opublikowano

1.Nie nie łączy z serwerem.

2.Mam rozmazany obraz przy wyborze postaci

3.Zapisywanie konto nie działa dobrze by najmniej u mnie ;3

3.Zalogowałem się wyskoczył bład po 10 sec -.-

Administracja RUSZCIE SIĘ bo bym zagrał :D

Opublikowano

Było dobrze przez UWAGA 1 minutę, kiedy to pierdolnął RUNTIME ERROR C++, a teraz już sie nie moge zalogować :)
@
Zajebista wypowiedź GM'a:
"Musimy przygotować nową maszynę, będzie za 2h, musicie sobie jakoś sami poradzić, dobra nara"
OK OK.

Opublikowano

Odnośnie błędu logowania...Spokojnie, tutaj czas gry nie powinien robić wielkiego znaczenia także uzbrójcie się w cierpliwość i najzwyczajniej w świecie czekajcie.

Opublikowano

Strona coś nie trybi :D

24790528697226300755.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...