Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerunisMT2 [DEDYK][PL][MEDIUM/EASY]

Drakix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedz mi kolego ile masz lat ;)

Po Twoim zachowaniu wnioskuję, że niewiele.

Podziękuję za serv!

A ci znowu oo co chodzi ? ...

Piszę normalnie, iż dodaję nowe bronie .... mam 19 lat bo widzę, że bardzo ciebie to interesuje. Moje zachowanie jest normalnie. Widać oczywiście chyba pochodzisz z jakiejś szlacheckiej rodziny iż zachowanie wielmościwy panie maniery racz musieć ich przestrzegać ...

Nie będę się z tobą kłucić bo to nie ma sensu ...

/edit : skąd tak wgl wywnioskowałeś moje zachowanie ? PO PISOWNI ?

to ku$wa ja nie wiem ty chyba jestes najlepszym psychologiem na świecie ...

o.O

45025232242689268053.gif

Opublikowano

to po co spamisz ? jezu dziecko z gimbazy , zachciało się hejtów ? czekamy na twój server

JEZU CZY KURWA NAPRAWDE SIE KOMUŚ NUDZI -_- BRAWO !

Wywalił ktoś server ... wow ...

ach szkoda, że mam kopię zapasową -_-

Żenujące ...

45025232242689268053.gif

Opublikowano

oo, jestem pod wrażeniem :)

-skąd teraz trutki?

-są jeszcze 6 skille u woja itd?

-100% na wejście kd? bo jesli nie, to będzie zbyt ciężko ulepszać te kd.

Opublikowano

Trutki jak inne bronie dropią normalnie z szkat które dropią z każdego moba.

Tak są 6 skile u woja

100% na KD

~~ Przywracam server do starego stanu, bo komuś się nudziło widze ...

45025232242689268053.gif

Opublikowano

Trzymało się dopóki nie było reklamy :)

Nie ma żadnego info o stanie serwera... Strona off, client off więc pozostaje czekać lub restart ogólny i wszystko od nowa bo dodany został nowy system ulepszeń a co za tym idzie gracze którzy mieli już max lvl musieli od nowa dropić inne ulepszacze i oczywiście robić od nowa bronie które miały inne bonusy ;x

Czo, czo, czo się paczysz?!

Old acc: dawidek00 :>

Opublikowano

Serwa nie polecam ;)

Myślisz że swoją inteligencją byłszczysz? Chuja, powinnneść dostać po ryju jak nigdy, za hejtowanie w internecie, no przecież, możesz mieć młodszego brata na kolanach i całować go po szyi i tak będziesz " mocny w gębie" bo jesteś zwykłym zerem wypowiadającym się w internecie.

Palant numer 1 na forum, zero szacunku, zero myślenia, pisanie i bezsnensowne nabijanie postów...

Jedynym rozwiązaniem tu jest wbić Cię na pal i podpalić, może wtedy byś coś zrozumiał...

Jaram szluga za szlugiem przede mną stos kartek

skupiam się maksymalnie by znów przelać na nie prawdę

brzydzę się fałszem w tej szesnastce go nie znajdziesz to ja

miejski poeta która ma swój własny świat!

<3

Opublikowano

Strona, forum nie działa... Czyżby serwer znowu tak szybko jak ruszył, tak szybko również padł? :)

Myślisz że swoją inteligencją byłszczysz? Chuja, powinnneść dostać po ryju jak nigdy, za hejtowanie w internecie, no przecież, możesz mieć młodszego brata na kolanach i całować go po szyi i tak będziesz " mocny w gębie" bo jesteś zwykłym zerem wypowiadającym się w internecie.
Palant numer 1 na forum, zero szacunku, zero myślenia, pisanie i bezsnensowne nabijanie postów...
Jedynym rozwiązaniem tu jest wbić Cię na pal i podpalić, może wtedy byś coś zrozumiał...

A tak poza tym to wszystko w porządku, tak? Ty czytasz co piszesz? Przez ten post sam postawiłeś się w jego sytuacji...

Następnym razem radzę dwa razy przeczytać swoją wiadomość, którą masz zamiar wysłać, poprawić, żeby wyglądało to bardziej przyzwoicie i wysłać :)

1377019234-U697852.png

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...