Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Fajnej gry

durslaczek98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zna ktoś fajną grę MMO/RPG Anime np takie coś jak Aura Kingdom , Eden Eternal <------bardzo chciał bym zagrać w te gry ale nie ma wersji po Polsku a to już jest dla mnie utrudnienie bo za bardzo nie potrafię angielskiego .A więc jak by ktoś znał taka fajną grę to prosił bym aby ten ktoś napisał w odpowiedzi nazwę tej gry (Elsword,Nostale) <------odpadają :D

Opublikowano

Siema zna ktoś fajną grę MMO/RPG Anime np takie coś jak Aura Kingdom , Eden Eternal <------bardzo chciał bym zagrać w te gry ale nie ma wersji po Polsku a to już jest dla mnie utrudnienie bo za bardzo nie potrafię angielskiego .A więc jak by ktoś znał taka fajną grę to prosił bym aby ten ktoś napisał w odpowiedzi nazwę tej gry (Elsword,Nostale) <------odpadają :D

ale w Aura Kingdom mozna nawet grać po chińsku xD w oknie aktualnych misji obok klikasz na linijke z misja do zrobienia i twoja postac sama idzie wiec wiesz xD

a ty tylko dochodzisz na miejsce i zabijasz stworki, idealna gra dla kogoś kto nie zna ang

Opublikowano

Proszę po Polsku same

- Neverwinter

- Shaiya

- Aion

- Allods

- C9

To ja tylko dodam swoją opinię, która może pomoże autorowi tematu sie zdecydować

Neverwinter zbyt P2W, aż boli, a twórcy sie nawet z tym nie kryją. (Ale gra sama w sobie dobra i jeśli autorowi tematu nie przeszkadza to, że za realną kasę można mieć przewagę w PvP to niech gra)

Allods monotonny i nudny po jakimś czasie, Shaiya średnio ciekawa i też w sumie p2w ale nie aż tak jak neverwinter.

Aion fajny i c9 też :P

Opublikowano

Ja bym polecił właśnie C9. Nie jest to może typowy mmorpg, ale jako jeden z niewielu nowszych tytułów zdołał mnie wciągnąć :ninja:

sygnaleparkour.jpg

18706.png

Opublikowano

Dzieki grze w MMO i wogule grze w rozne gry po angielsku ogarniam angielski razem ze szkola to sie uzupenialo i teraz prawie wymiatam :P.

Dlatego polecam DragonNest jest tam troche polakow (w razie co to pisz na pw to mozemy razem pograc xD).

Jesli pasuje ci platformowe mmo to moge rownierz polecic LaTale.

Dzis o 17:00 rusza open beta Rise of Metin (odrazu mowie nie ma nic wspolnego z metin2) moze to cie zaciekawi b mnie tak.

Nie gralem ale podobno spoko jest Anime Trumps.

I oczywisnie polecam Vindictus :)

Pozdrawiam :P

ruU3AnC.png

Opublikowano

Dzieki grze w MMO i wogule grze w rozne gry po angielsku ogarniam angielski razem ze szkola to sie uzupenialo i teraz prawie wymiatam :P.

Dlatego polecam DragonNest jest tam troche polakow (w razie co to pisz na pw to mozemy razem pograc xD).

Jesli pasuje ci platformowe mmo to moge rownierz polecic LaTale.

Dzis o 17:00 rusza open beta Rise of Metin (odrazu mowie nie ma nic wspolnego z metin2) moze to cie zaciekawi b mnie tak.

Nie gralem ale podobno spoko jest Anime Trumps.

I oczywisnie polecam Vindictus :)

Pozdrawiam :P

open beta Rise of Metin widziałem z tego filmiki ale po chińsku i dziś ma wejść po Polsku?

Opublikowano

open beta Rise of Metin widziałem z tego filmiki ale po chińsku i dziś ma wejść po Polsku?

Nie, dzisiaj startuje OBT Rise of Metin w wersji angielskiej.

@topic

Zobacz na Path of Exile.

Bardzo fajna gra, darmowa, bez P2W i wciągająca.

Opublikowano

właśnie widze gra mi sie strasznie spodobała i znalazłem po polsku http://riseofmetin.pl <----- czy ta gra jest po polsku ? i jak ją pobrać ?

Nie, dzisiaj startuje OBT Rise of Metin w wersji angielskiej.

@topic

Zobacz na Path of Exile.

Bardzo fajna gra, darmowa, bez P2W i wciągająca.

właśnie widze gra mi sie strasznie spodobała i znalazłem po polsku http://riseofmetin.pl <----- czy ta gra jest po polsku ? i jak ją pobrać ?

Opublikowano

To jest tylko portal po polsku, gra jest tylko w wersji angielskiej i chińskiej.

Opublikowano

To jest tylko portal po polsku, gra jest tylko w wersji angielskiej i chińskiej.

wyjdzie kiedyś po Polsku z tego co wiem to w filmiku powiedzieli że teraz jakoś będzie ?

Opublikowano

wyjdzie kiedyś po Polsku z tego co wiem to w filmiku powiedzieli że teraz jakoś będzie ?

Twórcy zamieścili informacji, że za niedługo będzie polska wersja.

Opublikowano

Twórcy zamieścili informacji, że za niedługo będzie polska wersja.

no to się bardzo cieszę bo akurat komputer nie mam za dobry do gier a wymagania tej gry mi wejdą na full :D więc tylko czekać aż wejdzie po polsku :D A teraz muszę znaleść grę na zajęcie tego czasu :D

Opublikowano

no to się bardzo cieszę bo akurat komputer nie mam za dobry do gier a wymagania tej gry mi wejdą na full :D więc tylko czekać aż wejdzie po polsku :D A teraz muszę znaleść grę na zajęcie tego czasu :D

Na tą chwilę zobacz Drakensang, jest to gra MMO przez przeglądarkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...