Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bezpieczne trenowanie z botem.

salama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak w temacie. Czy istnieje mozliwosc bezpiecznego trenowania z botem na RL, bez ryzyka bana?

Chodzi mi o trenowanie skilli i mlvl knightem.

Jezeli istnieje, jaki bot polecacie?

Xenobot skilowałem jakiś czas nawet na 1 respie długi czas i 0 bana, aby 1 raport miałem ale ze wzgledu ze ciagle na 1 respie siedialem.

Ty decydujesz o czynach, nigdy czyny o Tobie

Opublikowano

Dopóki jacyś Brazole się nie uprzą to nie dostaniesz bo ten cały system cipsoftu moim zdaniem w dużej rzeczy opiera się na ilośći reportów. przykład zreportowałem sobie dla testu pare miechów temu 4 Br bez powodu za to że se w dp stali + jednego za to żę napisał jhjhj . po paru dniach wszyscy dostali bana ponieważ cała nasza gildia ich reportowała czyli około 35 osób reportowało jedną osobę . ;] Można tak łatwo wyeliminować swoich wrogów oczywiście jeśli dostaniesz bana za nic możesz się odwołąć moderator to sprawdzi i da UB sam tak robiłem ale jest to czasochłonne. a co do trenowania znajdz miejsce gdzie nikt nie przechodzi używaj bota który nie ingeruje w pliki gry i gotowe.

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...