Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lubicie Piosenki By Avicii?

Chris™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście nie przepadam za jego piosenkami, ale jest kilka dobrych remixów, które mogę posłuchać. Jednakże jako dj oraz producent jest godny podziwu, w końcu jest 3 w djmag ;)

Opublikowano

Nie lubię. Piosenki niczym się nie wyróźniają, nie lubię go bardzo za "levels", "hit" który jest tylko bitem pomieszanym z piosenką Beatlesów...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Avicii tworzy niezłe kawałki lecz jest wiele więcej bardziej utalentowanych DJ'ów :] W Djmag jest trzeci tylko dlatego że wypromował się 2 piosenkami :]

2qxnxb6.jpg

Keep calm and listen Tiesto & Hardwell

Opublikowano

Tak jak w temacie lubicie piosenki tworzone przez Aviciiego? :D

Od kiedy DJ tworzy piosenki? xD

No chyba że ma talent do śpiewania. :)

Ale w żadnej jego ,,piosence" nie usłyszałem jego głosu. :D

Chyba raczej chodziło ci o jego utwory. ;)

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Trochę boli mnie to, że każdy uważa Aviciego za "typową komercję". Gościu jest uzdolniony, ma dobre pomysły i umie je zrealizować. Ma pomysł na siebie i pasję. Wydaje swoje utwory, gra koncerty, jego popularność rośnie. To oczywiste, że coś co jest dobre, od razu się rozejdzie. To, że jest puszczany w radiu/telewizji i widnieje w internecie to nie jego wina/zasługa, lecz wydawcy i mediów. On jedynie dzieli się tym, co sam stworzył. Dlaczego ma na tym nie zarobić ? Chociaż, raczej wygląda to tak, że więcej bierze cała świta, która się wytworzyła po jego sukcesie na rynku, niż on sam. Wiecie, to jest tak z Bednarkiem i "Ciszą". Chłopak nagrał piosenkę, a media to (prze)promowały. Eska TV - bednarek ciągle w top20, Radio ZET, MAXXX - co 20minut leci Cisza... Teraz wszyscy tym rzygają. To niestety rynek psuje artystów. Kto kumaty, pamięta co było z Gotye... Pozdrawiam ;) !

Opublikowano

Mi się podobają utwory Avicii'ego, szczególnie Levels i I could be the one, wpadają w ucho, chociażby mi, lubię czasami sobie go posłuchać jadąc do szkoły bądź ze szkoły.

Oczywiście jest mnóstwo lepszych DJ'ów, ale ten także ma swój charakter.

Opublikowano

Na początku mi się podobały te dwie jego nutki które zrobiły furorę. Hey brother w szczególności ale telewizja i radio potrafią wszystko spierdolić :C

Opublikowano

Wake Me Up bez Aloe byłoby niczym, trochę szkoda, że tak mało wyświetleń ma oryginał. Ale z nutą Avicii jest jeszcze lepiej ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

You make me i Hey Brother - te mi się podobają, najbardziej ta pierwsza. Reszta taka sobie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...