Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[]Hehe, w końcu i source! :D

NukinTHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź sobie teraz, jeśli nadal myślisz razem z innymi, że to fake, ok.

Każdy ma swoje zdanie.

No dobra, nie jest to żaden joke, itd.

Pytam się co taki newbie jak z tym zrobi? Jeżeli chwalisz się tym na forum, piszesz, że ludzie ci nie wieżą przez (z) z kropką - to może oznaczać tylko jedno, nawet nie wiesz co posiadasz.

Pozdrawiam się kolego, mam nadzieję, że życie nauczy cię o tym jak chwalenie się nie swoim dziełem może ci rozwalić reputacje ;)

Opublikowano

A teraz proszę moderatora o zamknięcie tematu, bo jednak nikt tutaj nie zasługuje na to.

Dziękuję.

jakiego Ty cwaniaka zgrywasz to ja pierdole :) spierdalaj z tego forum bambinowy cieciu :)

Opublikowano

Sprawdź sobie teraz, jeśli nadal myślisz razem z innymi, że to fake, ok.

Każdy ma swoje zdanie.

ja nie twierdzę, że to fake, bo jeśli istnieje gra to musi istnieć jej kod (logiczne). Ja po prostu mam bekę, że wrzucacie takie rzeczy do sieci zamiast np. zachować dla siebie. Nie zdziw się jak pewnego pięknego dnia będziesz wracać ze szkoły, a Twoich starych będą wyprowadzali w kajdankach (jeśli masz mniej niż 13 lat). Internet nie jest anonimowy, za swoje czyny trzeba ponosić konsekwencje.

57199140501148694665.png

Opublikowano

ja nie twierdzę, że to fake, bo jeśli istnieje gra to musi istnieć jej kod (logiczne). Ja po prostu mam bekę, że wrzucacie takie rzeczy do sieci zamiast np. zachować dla siebie. Nie zdziw się jak pewnego pięknego dnia będziesz wracać ze szkoły, a Twoich starych będą wyprowadzali w kajdankach (jeśli masz mniej niż 13 lat). Internet nie jest anonimowy, za swoje czyny trzeba ponosić konsekwencje.

Za samo posiadanie plików nic mu zrobić nie mogą bo on ich nie ukradł. Poza tym pliki zostaly udostepnione przez Ymira, a dokładnie jednego pracownika od nich, więc gdzie logika w twojej wypowiedzi

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Zapewne Ty również używasz clienta, pliki serwerowe ( ymirowska praca ), ja natomiast używam sobie ich źródła.

ps. Proszę o zamknięcie tematu, lub całkowite jego usunięcie.

Ty nic nie masz i po jakiego chuja spam robisz ,w łeb sie jebnij

Opublikowano

Zapewne Ty również używasz clienta, pliki serwerowe ( ymirowska praca ), ja natomiast używam sobie ich źródła.

heheh - powaliło mnie to na kolana;)

A ty co używasz swojej pracy ?: )

Opublikowano

Za samo posiadanie plików nic mu zrobić nie mogą bo on ich nie ukradł. Poza tym pliki zostaly udostepnione przez Ymira, a dokładnie jednego pracownika od nich, więc gdzie logika w twojej wypowiedzi

za posiadanie nie, ale pragnę zauważyć, że właśnie zmienił w temacie download i udostępnił fragment kodu z gałęzi Client, a to jest już rozpowszechnianie, więc pozdrawiam serdecznie

57199140501148694665.png

Opublikowano

Nic nie mam i niech tak pozostanie. Zapewne od teraz jestem noobem dla społeczności MPCForum..,

a moderatora proszę o usunięcie tematu.

Dziękuję.

Opublikowano

za posiadanie nie, ale pragnę zauważyć, że właśnie zmienił w temacie download i udostępnił fragment kodu z gałęzi Client, a to jest już rozpowszechnianie, więc pozdrawiam serdecznie

To bardzo się cieszę, że coś takiego posiadasz i zachowaj sobie to dla siebie.

Pozdrawiam. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...