Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bornie 80+

moro128p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć All.

Piszę ponieważ zastanawiam się jak spolszczyć bronie na 80+ tak żeby było widać normalnie dmg i jak jest +7,8,9 to żeby się błyszczały jak np bojowy. Jeśli ktoś wie lub jest tu jakiś tutek jak to zrobić to prosił bym o pomoc. Znalazłem 1 ( http://www.mpcforum.pl/topic/65958-bazaspolszczone-bronie/page__hl__Spolszczenie+broni ) Ale tu za dużo nie ma napisane. Z góry dzięki za pomoc. No i za pomoc + się należy.

PS. Jeśli masz krytykować temat nie pisz! Lepiej na tym wyjdziesz. Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedzi.

Opublikowano

moro128p -> To zależy czy chcesz żeby u ciebie było widać dmg broni 80+ czy żeby na twoim privie były spolszczone bronie 80+

Jeżeli chcesz aby było u ciebie tylko widać to wystarczy: ModKamera lub Pliki z US.a

Jednak jeżeli chcesz aby na twoim privie były spolszczone bronie to tak

1.

<- Pokazane jak połączyć się z FileZillą

2. http://www.speedyshare.com/906550789.html <- Ściągamy spolszczone bronie 80+

3. Wgrywamy w fileZili (Pokazane jest na tutkach z linku 1)

4. Resetujemy serwer i gotowe

PS: Zmień nazwę tematu na Bronie 80+ a nie Bornie 80+

Off top: Mój 1 post ;d

Opublikowano

Właśnie Onar o to mi chodziło i wielkie dzięki. + Dla ciebie jak obiecałem. Tylko jeszcze 1 pytanie gdzie mam Wrzucić ten plik jak już się połączyłem z FileZilla (chodzi mi o ścieżkę) . Jeszcze raz dzięki i pozdro.

PS. Zauważyłem błąd jak już go wstawiłem ale teraz to już nie ważne chociaż dzięki za info o nim:P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...