Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heli zdanie sterowany

TyBuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy interesował się ktoś kiedyś zdalnie sterowanymi helikopterami?
Zastanawiam się nad kupnem WL Toys V922 o wartości około 450zł za cenę o połowę niższą po znajomości.

Jednak będzie to mój 1 zdalnie sterowany helikopter i pewnie ciężko będzie go ogarnąć.

A czy wy mieliście już taką zabawkę?:D

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Skoro pierwszy to się nie opłaca, bo po paru minutach je*nie w ścianę czy coś i po zabawie, 450 zeta w błoto (w sumie w błoto też może ci wpaść)... Tak naprawdę to wszędzie może przywalić, nawet tam gdzie byś się nigdy nie spodziewał xD To nie kwestia umiejętności nawet, po prostu te bestie nieprzewidywalne są (szczególnie droższe modele). Radzę na początek ćwiczyć na o minimum połowę tańszym, równie dobrze się sprawdzi.

@EDIT

Lol, nie doczytałem. Za 50% możesz brać, ale i tak bądź ostrożny.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ale tak sobie myślę,że jakoś powoli dałoby radę.I czytałem dużo o nim i podobno jest bardzo wytrzymały na krety itd.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Szybko ogarniesz sterowanie tym, ale podobnie szybko się coś zepsuje. Nie opłaca się kupować tego, bo miałem kilka w tym 1 w podobnym budżecie i wszystkie nie wytrzymały więcej niż tydzień.

offtop: 3000 post!

Opublikowano

Bierz go i sie nie zastanawiaj jak o 50% tańszy

Na początku bd musiał go wyczuć a to jest kwestia kilku godzin a jak początkowo bd umiarkowanie używał gazu i latał nisko to na pewno go nie zniszczysz bo to tez nie jest takie kruche jak sie wydaje. I ucz sie latać na jakimś miękkim podłożu ( piach etc)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...