Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DOTA 2] Pochwal się swoim MMR

Ljx

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Temat jest zrobiony by móc pochwalić się jak sobie radzimy na mmr. Nie piszcie, że ruskie wam przegrywają grę i dlatego taki mały bo wy w takim razie nie jesteście lepsi. 8% całej społeczności doty ma powyżej 4000mmr jak to się wypowiedziało Valve. Zacznę od siebie 4196mmr, a cel to 4500 minimum.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Powiem ci szczerze to w duzej mierze to Rosjanie przegrywaja gre. Samemu gry nie da sie wygrac :) Jeszcze na dodatek jak wiekszosc Rosjan nie zna podstaw jezyka angielskiego to ni sie dogadac ni nic ... Owszem trafiaja sie naprawde fajni Rosjanie z ktorymi mozna pozartowac (czasami powyzywac i pospiewac przy tym hehe). Wtedy nawet nie mam zalu ze przegralismy, bo mialem poprotu ubaw i przyjemnosc z gry. Ale duza czesc poprostu wyzywa i nie da sobie nic wmowic.

Nie mam sie czym chwalic, 2721. Ale pracuje nad tym :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Zaczekajcie z chwaleniem się parę tygodni. Zrobił się wielki szum o to, że ranked MMR miało nie mieć nic wspólnego z normalnym, a się pokrywa i w dodatku jest zależne od ilości rozegranych gier, stąd niektórzy ludzie mają wyższy rating niż pro(nawet tutaj, czy tam na forum PD gość się chwalił, że ma ponad 5k).

Ja i Mateg to sprawdziliśmy- Mateg ma 2.5x więcej gier ode mnie, a jednocześnie niższy winrate i MMR ma o dobre 300 wyższy. Wygraliśmy/przegraliśmy tyle samo gier, KDA było bardzo podobne, bez wybitnych różnić w jedną, lub w drugą stronę.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

3,3k narazie ide po 4 :P

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem ci szczerze to w duzej mierze to Rosjanie przegrywaja gre. Samemu gry nie da sie wygrac :) Jeszcze na dodatek jak wiekszosc Rosjan nie zna podstaw jezyka angielskiego to ni sie dogadac ni nic ... Owszem trafiaja sie naprawde fajni Rosjanie z ktorymi mozna pozartowac (czasami powyzywac i pospiewac przy tym hehe). Wtedy nawet nie mam zalu ze przegralismy, bo mialem poprotu ubaw i przyjemnosc z gry. Ale duza czesc poprostu wyzywa i nie da sobie nic wmowic.

Nie mam sie czym chwalic, 2721. Ale pracuje nad tym :)

tak jak napisał kolega większość gier to wina rosjan którzy nie potrafią się komunikować z drużyną z Szymonem gram od bardzo dawna i jak gramy w zespole 3-4 osoby to 80% naszych gier to wygrane :)

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

4365 mysle, że chciałbym tak z 5k nabić :D

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [DOTA 2] Pochwal się swoim MMR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...