Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Przenosiny

Denush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zastanawiałem się nad przeniesieniem konta przed nowym sezonem. Aktualnie jestem w Goldzie III. Nie obchodzi mnie w sumie czy spadnę niżej czy nie. Co w ogóle sądzicie o przeniesieniu?

EUNE ---> EUW

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Większy poziom zaczyna się od diamonda/challangera,a tak po za tym też miałem się przenieś na west'a ale nie widzę różnicy,a po za tym więcej znajomych na EUNE,więc wg. mnie nie ma co wydawać floty.

Opublikowano

Ja nie gram w sumie dla ligi i punktów, tylko żeby sobie zagrać ze znajomymi. Większość z nich mam na eune, a że czasem trafiają sie nooby, to normalka. Jak dla mnie to wolę zostać że swoimi, niż grać z niemcami.

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się, więcej problemów technicznych jest na weście a nie dość, że kosztuje to tyle RP to jeszcze na weście masz tyle samo afków/trolli co na eaście

Opublikowano

Powiem Ci tak, jeżeli masz wszystkich kumpli na Nordicu to nie ma sensu sie przenosic samemu, bo bedzie Ci sie nudzic. ;P

Na wescie ostatnimi czasy sa straszne lagi co lekko również irytuje.

Na temat poziomu, grałem na obydwu serwerach i różnicy wielkiej jakoś nie czułem od p3+ był minimalnie wyższy, ale to tylko moje zdanie.

Trolle/Afkery: Na to grając na west nie narzekam i raczej nie będe, bo szczerze trafiał mi się raz na 50 gier(może nawet rzadziej), nawet jak byłem w silver/gold to nie przypomina mi się, abym na to narzekał. Poza tym na czacie nikt nie spina, ludzie mało piszą i bardziej skupiają się na grze a jak już coś chcą to zazwyczaj idzie się z nimi dogadać.

Kiedyś różnica była duża, ale teraz jest to w miarę porównywalne.

Połącz sobie to w kupe i sam zdecyduj czy się opłaca. ;)

Opublikowano

+

Wiekszy poziom

Mniej flamerów

Nie ma polaczków ( raz na miesiąc może ci się trafi grając 3 gry dziennie )

szansa na spotkania w wyzszych ligach np. froggena/xpeke/sk ocelote / kogos z fnatic i innych sławnych drużyn ,ogólnie server gwiazd.

-

czesto ,, zapchany ''

do gold łatwo się wybić ( przynajmniej mi )

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

na wescie ten sam poziom w goldzie

te same community

nie oplaca sie jesli masz najomych na nordicu, jeszcze dodaj kolejki na westa i częstsze problemy techniczne

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...