Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skład naszej rodzinki

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc zrobiłem listę kto jest kim na Selenie w naszej MPC Forum Famili... (można wymyślić też bardziej klimatyczną nazwę, a to jako nazwę zwyczajową ;p)

Lp. Nik z forum || Nik w Tibi

1) Lord Makin || Revilian

2) Wojtasek || Vircy Katori

3) Seldek || Muphed

4) Krwawy Skalpel || Don Bloody

5) Aciek666 || Shintox Levod

6) Mateq || Mateqe

7) tymek || Zokiz

8) Simpson || Simpson Nab

9) Kaka || Kaka von Gerlord

10) Haribo Knight || Skineq Palladyn

11) Scavenger || Shin Gunto

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Simpson, jego nick to: Simpson Nab, ale nawet jeszcze się nie zalogował.

10 Nie będzie, dopadła Ania.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Hmm... kolorki i outtify.. większość obecnych rodzin nie ma już takiego wymogu, głownie chodzi o wspólne hunty i robienie questów.. expienie czasami, skillowanie, itd... ;p Ja planuję zakupić PACCa po zakończeniu roku szkolnego o ile będzie mi się dobrze grało ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A może to i to? ; o. Tylko pytanie: Będziesz bocił, ktoś PK i Cię załatwi. A nikt tak dokładnie nie będzie Cię trzymał.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano
A może to i to? ; o. Tylko pytanie: Będziesz bocił, ktoś PK i Cię załatwi. A nikt tak dokładnie nie będzie Cię trzymał.

Tak byłoby najlepiej, jedyny problem to PK ;/

Co do profesji moge sie dostosowac ;P Praktycznie obojetne mi to kim gram

Opublikowano

Mój nick to Mateqe. Profesja hmmm... może druid?

@edit

Może niech każdy gadu swoje jeszcze poda? Będzie się można kontaktować na szybko jak coś.

@down

Don Blood, Don Bloody coś w tą stronę.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Możecie mi pomóc wybrać nick ? (albo dać inną propozycję)

Moje pomysły to : (reszta nicków co próbowałem była zajęta)

- Bloody Scalpel

- Bloody Shadow

- Don Bloody

Opublikowano

Moze lepiej juz teraz ustalmy kto jaka profesje robi ;> Zeby nie bylo nieporozumien

Ja jak juz wczesniej pisalem moge sie dostosowac ;]

Opublikowano

Czyli ja sam paladyn : }?

Nie czekam na Was, bo to totalna raczej strata czasu.

Zanim wy WSZYSCY wbijecie ten 8 to ja może już 9, 10!

Opublikowano

Panowie plan miał być inny wychodzimy razem do jednego miasta i zaczynamy grę. A nie ja wyjdę wcześniej może nabiję coś więcej...

Opublikowano

@3up

na terenie depo. lepiej?

@2up

plan dalej taki jest. 18:00 w środę obok wyroczni.

@down

ja 4 ;p

bez gif.

Opublikowano

Odchodze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...