Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Administracje Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1388421395-U1063933.png

No siema.

Także ja jestem harnaś.

Jeżeli chodzi o grafike to jestem amatorem, moje prace są chujowe, ale do rzeczy.

Oczekuje skończonego projektu, albo takiego który jest w fazie końcowej.

Wynagrodzenie chyba jest wiadome, aczkolwiek można się dogadać zawsze.

Moje prace nie są na poziomie Zielska, Kurlza, Wrednej czy innych grafików po studiach, ba... są dość chujowe ^^

Nie wykonuje layoutów bo jeszcze tego nie potrafie

Mogę wykonać prezentacje, jakieś bajery do klienta, loga, sygnatury ewentualnie coś edytować i tak dalej.

Kilka prac

1388421621-U1063933.png

----

1629972.jpeg

----

tu jeszcze jakies niedokonczone prace...

4v3lurB.png

kJ1t5ng.png

idKQDRb.png

Również zajmuje się administracją forum i nie, moja wiedza nie ogranicza się do tworzenia działów czy dodania nowych rang, wiec jak coś moge też pomóc oczywiscie całkowicie za darmo.

kontakt:

gg 49423322

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Zrobisz dla mnie 9 pikselowego piksela w 9 kolorach?

Co do wynagrodzenia się dogadamy.

10k na moje konto (dam nr konta na pw ) i mozemy rozmawiac :v

@Gramma

no tak tak xD

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Polecam, szybko na czas i zajebiście. ^_^

Z tym szybko i na czas to nie za bardzo sie zgodze, bo lubie sie opierdalac... ale dzięki :D

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Robisz piksel o danym kolorze a potem ruszasz monitorem i zmienia kolor na 9 innych.

Za chujowy monitor mam na takie ekskluzywne rozwiązania.

Dzięki za podbijanie tematu, ale wszelkie prośby o zlecenia na pw/gg #phoenixmnienielubi

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Robisz piksel o danym kolorze a potem ruszasz monitorem i zmienia kolor na 9 innych.

pierwszykolorowyrubin.jpg

Wiesz ile to waży?

Jeszcze harnasiowi lampa w środku pierdolnie.

@Top

Polecam grafikę harnasia.

Opublikowano

Polecam harnasia.Akurat jego prace mi się podobają i nie bierze za nie zbyt dużo jak na taką staranność wykonania xD

Opublikowano

Polecam harnasia.Akurat jego prace mi się podobają i nie bierze za nie zbyt dużo jak na taką staranność wykonania xD

jak ja wiekszosc i tak w sumie za free robie

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Grafika nawet ładna , ale za mało umiesz a za dużo kozaczysz ()

Napisałbym coś, ale miałem być grzeczny, także opuść mój temat i wiecej tu nie wchodz.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Jeżeli chodzi o grafike to jestem amatorem, moje prace są chujowe, ale do rzeczy.

Jak na darmowe usługi, to prace nie są złe. Fajnie, że umiesz się przyznać do błędu, nie tak jak większość grafików którzy oferują swoją pomoc.

Opublikowano

Po zachowaniu widać z jaką osobą będziecie mieli do czynienia i jakie komplikacje wynikną na drodze z tym człowiekiem.

Na poziomie Wrednej? Na prawdę tak sobie schlebiasz? Bo prace które dołączyłeś do tematu tak jak pisałeś są ,,chujowe".

Nie wiem, ale ostro działają mi tacy ludzie na nerwach ;) Rozpuszczone bachory sięgające władzy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...