Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia]Zmiana tytułu.

Kirito.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg mnie fajnie by było, jakby użytkownicy z plakietką BestMember mogli edytować swój tytuł w opcji profilu, a nie zawracać tym głowę administracji, tylko taka luźna sugestia ;)

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ja na nie , żadnego ograniczenia wszystko by mogli tam dawać...

Były już takie pomysły i nawet takie z ograniczeniem 24h przed następną zmianą nie przeszły.

To takie straszne napisać pw do kogoś z globali/adminów?

79 osób z bestem to nie tak dużo by trzeba było wprowadzić ta "poprawkę"

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Nie. już widzę te gimbusiarskie tytuły...

Równie dobrze można sobie zrobić "gimbusiarski" nick, nie rozumiem Twojego toku myślenia, raczej ci, którzy mają już tę plakietkę będą wiedzieli jak się zachować...

@Up.

Wg mnie nie ma sensu zawracać adminom głowy takimi rzeczami, które nie są priorytetowe, wszystko tylko na Nich zwalać, a najlepsze jest to, że najwięcej mają do powiedzenia osoby, których ten temat nie dotyczy, ale ok.

Tak samo jest z nickami, jak ktoś jest na tyle głupi, że wpisze tam jakąś nieodpowiednią treść, to poniesie tego konsekwencje, tylko takie myślenie ludzi "nie, bo nie, ja nie mogę, to czemu inni mają mieć lepiej?"

Opublikowano

Nie, gdyż tytuł dobrowolnie ustawiony może być niestosowny albo niezgodny z regulaminem... zlecając ustawienie go Global Moderatorom zawsze mamy pewność, że będzie on stosowny oraz zgodny z regulaminem ;-)

Nie, nie i jeszcze raz nie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie, gdyż tytuł dobrowolnie ustawiony może być niestosowny albo niezgodny z regulaminem... zlecając ustawienie go Global Moderatorom zawsze mamy pewność, że będzie on stosowny oraz zgodny z regulaminem ;-)

Dobrze, rozumiem, to w takim razie dlaczego nicki można zmieniać samemu?

Opublikowano

Dobrze, rozumiem, to w takim razie dlaczego nicki można zmieniać samemu?

Bo nieliczne osoby mają dostęp do ACP, wydaje mi się, że GM nie ma takich praw aby zmienić nick (mogę się mylić)

Antix ma.

Na nie.

"Nieliczne osoby"- tylko antix ma ACP z gm'ów, reszta nie ma takich praw aby zmienić nick ;_;

Poza tym wow :O Oświeciłeś mnie xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ja też na nie nie ma szans by to przeszło z byt mało ludzi ma tą rangę :)

Tak jak kolega parę postów up . Każdy by mógł sobie ustawić dowolny tytuł nawet przy tym łamiąc regulamin lub polecać strony:)

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Na nie

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Jestem na nie. Zaraz by się zaczęły zabawy w zmiany tytułów lub wstawianie w te miejsca wulgarnych słów. Do tego na chwilę obecną mamy tyle GM`ów, że o każdej porze znajdzie się ktoś, kto poświęci te 15 sekund na zmianę tytułu. Z nickiem już wygląda trochę inaczej, ale nie było jeszcze sytuacji, aby ktoś czekał więcej niż dzień, jak nie mniej.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Umówmy się, że tego best membera mają nieliczni i z reguły osoby z większym stażem na forum - co fakt nie oznacza, że nie mogliby ustawiać wulgarnych tytułów, ale dopier*alanie wysokich kar za ustawienie takiego tytułu załatwiłoby problem. Co do zmian tego tytułu co chwilę, również jest to przecież do załatwienia wprowadzając ograniczenie załóżmy raz w ciągu miesiąca. Z drugiej natomiast strony jak wspomniałem best memberów nie ma nie wiadomo jakiej ilości, więc nie jest to jakieś niezbędne. A z tego co Dektored powyżej napisał, GM'i lubią/chcą w dalszym ciągu zajmować się pierdołami - to niech się zajmują! ; -)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...