Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile wydasz na fajerwerki ?

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem zestaw z biedronki za 30zł. Wiecie może dlaczego nie można kupić fajerwerek na allegro? nie widzę aukcji takich

lolol

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wow ale beka . Rzuciłem rurkę z proszkiem w środku wow wybuchła wow przestraszyłem psa co sra na trawnik wow . Wszystko na alko

Opublikowano

Jakiś zestaw z Biedronki rodzice kupili za 10 zl, tyle w temacie :D strata kasy dla mnie chyba że jakieś super wywalone w kosmos :p

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Po co to komu? Nie lepiej mieć bekę z ludzi którzy wydają po 100-300 zł na fajerwerki na jedną nie całą noc?

Kto bogatemu zabroni.

A ja nic nie wydałem, kiedyś się w to bawiłem :P

VNp6c2U.png

Opublikowano

oj tam można wydać te parę złotych na takie małe petardy i sobie porzucać xD ale za 200 zł to bez sensu, już lepiej na alko wydać czy jakiś akodin i przynajmniej fajnie będzie

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Ja piro robie sam.

Barwniki inne pierdółki akcesoria i jest lepsze niż ze sklepu tylko kijki trzeba nieraz samemu strugać poniewać w sklepie nieraz nie mają.

Kosztów nigdy nie liczyłem ale są to granice 70-90 zł, przy czym w sklepie na takie piro bym wydał z 600zł.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

oj tam można wydać te parę złotych na takie małe petardy i sobie porzucać xD ale za 200 zł to bez sensu, już lepiej na alko wydać czy jakiś akodin i przynajmniej fajnie będzie

Chcesz aby Ci wątrobę przed 40 rozjebało, to spoko . Chcesz to ci się jeszcze dorzucę, będzie 'fajniej'

Opublikowano

Ja nie kupuję fajerwerków. 6x raca morska (17.5 szt.), 30x strobo i paczka fp3. Około 250zł

@up

to pewnie była ironia

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ja nie kupuję fajerwerków. 6x raca morska (17.5 szt.), 30x strobo i paczka fp3. Około 250zł

@up

to pewnie była ironia

nie zaliczyłbym tego do ironii. chłopak chciał zabłysnąć że zna i wie jak to działa.

lolol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...