Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co dalej?

DostawcaPizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram już trochę w DO i mój plan jak narazie zrealizowałem. Mam 2 hangary( golec/vega), peta 6lvl ( zbieracz surowców 2lvl) full irki, mam 15bo2, 22 lf3, skylab powoli kończy się budować, posiadam formacjie dronów serce, 16lvl, podstawowe designy do vegi/golca, 100tys uri, 1 havoc, 6pp

Kilka pytań do was.

Jakie wrota robić pierw zesta czy kappa?( zete dam rade spokojnie bez podkrędki na laserach i rakietach a kappy nigdy nierobiłem)

Co kupić za 100tys uri?( zastanawiam się nad ćmą)

Gdzie bić alieny by dużo urki wpadało i bym dawał radę?( Mam dobry klan więc jak się trafia możliwość to latamy na kubiki ale sam niedam rady)

Ile potrzeba około energi by sklepać alfe/bete/gamme, zete, epsilon,kappa?

Jak najszybciej zrobić grube lasery?

Co pierwsze ulepszać osłony/drony/wyrzutnia?

b6b78815.png

Opublikowano

Rób zety do full havock, bo kappy jeszcze nie dasz rady...

Peta rob na 8level i zrob tak:

Odblokuj mu wszystkie mechanizmy i protokoły (z czasem, powoli, ale zeby po 2 chociaz mial...)

W miedzy czasie bij dk i boxy zbieraj, za uri kupuj po odblokowaniu wszystkich mechanizmow i protokolow i zapelnieniu ich chociaz czesciowo to lf3, a tak to je licytuj...Kup zbieracza surkow i boxow (poz.3)i mechanizm handlowy, najtanszy mechanizm naprawczy (szkoda uri, ten go wystarczajaco szybko narepie), maximum protokolow radarowych i 1 unikowy (zeby ci go nie ubijali chamy niektore, bo tak to sie go nie da ubic taki bug :D)... mechanizmy kupuj tylko na 3 lvlu, wyjatkiem jest mechanizm naprawczy, kup ten najtanszy,,,

Ja czasami alfe i bete skladalem obie z 700 energii, czasami 5k i bylo 0,5 bety i 0,5-0,75 alfy wiec zalezy od farta - generalnie uri w kociol nie wkladaj...

Nie kupuj jeszcze tych formacji za uri - pierw full lf3 i pet, pozniej rob wszystkie irki na 5lvl, lf3 nie ulepszaj, tylko lf4 jest sens.... Oslony na koncu, rob zmiennie z lf4, ale lf4 pooozniej.. dk bij tylko z x1... nie bij mk zbytnio, bo to slabo oplaca sie na kr i pd (jak jednego mk bedziesz bil z x1 na sepromku/bez (jak chcesz) z wyrzutnia, rakietkami koniecznie na sepromie, tymi najlepszymi za kr w mniej niz 6-8 sekund to warto bic mk na uri... i to wtedy tak nalogowo.

Rob zety, alfy, bety, delte (bardzo latwe, jedynie ostatnia fala troszke trudniejsze, ale nadal masz tylko 3x moby jak dk identyczne, moze tyc szybsze, ale nadal ok. 300 speed....), lamde jak dasz rade sam ubic bossa dk (oplaca sie z sepromku robic bossa dk tam, reszta lambdy dosc latwa...) Kappa jest trudna, za trudna poki co dla ciebie.... (chyba ze bys ukrecil cos co ma 20mln hp i oslonek...)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...