Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wódz orków i inne bossy ....

Maroks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie chciałbym chociaż raz być pierwszy na wodzu orków, nie wiem jak określić kiedy on bd na wiki pisze ze co 2h ale skąd mam wiedzieć o której ktoś go zabił a o równych godzinach chyba go nie ma bo jeździłem i szukałem... i nie tylko on wiele innych bossów też

Opublikowano

W nocy również sporo osób poluje :D

Każdy tak sobie pomyśli "w nocy nie będzie nikogo, idę na bossy" i pół serwera o 3 w nocy lata na królową :D

Restart serwera jest w czwartki o.. 10? (jakoś tak) i trwa do 12. Więc co chcesz sprawdzać?

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

ale chodzi mi o to czy np. w tej chwili moge wejśc i sprawdzić z jakiegoś źródła o której dokładnie był retsrart serwera w ostatni czwartek każdego ch bo każde ma kiedy indziej oczywiście. + nie za bardzo chodzi mi o jednorazowe pojechanie na tego bossa. Chciałbym zdobyc troche tych szkat i opanowac umiejetnośc odkrywania kiedy i jak pojawi się dany boss

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...