Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Nowy NPC od Avestia.pl

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tej str. quett.

Nie pozwole na to żeby Multiabs został przyjęty do teamu na nawet najniższą pozycje.

Administratorem forum jestem ja i ja się nim zajme, bardas nie ma żadnego dostępu do acp czy co kolwiek.

Ale i tak z tym teamem nie zrobisz nic dłuższego, uwierz mi, sam się przekonasz :D

Opublikowano

Ale i tak z tym teamem nie zrobisz nic dłuższego, uwierz mi, sam się przekonasz :D

Uwierz mi że będę starał się trzymać serwer jak najdłużej :)

Opublikowano

Uwierz mi że będę starał się trzymać serwer jak najdłużej :)

Uwierz mi, że i tak Cie Shaders wyrucha, tak jak mnie na 600zł ;)

Specjalista
Opublikowano

Dużo rzeczy jest na mpc które wgl nie pasują do metina a jednak dużo osób z nich korzysta.

Każdy znajdzie coś dla sb :P

Mi się npc podoba i sobie go dodam na serwer,dzięki lajka zostawię :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Uwierz mi, że i tak Cie Shaders wyrucha, tak jak mnie na 600zł ;)

Akurat o to że mnie wyrucha się nie boje ;)

Opublikowano

Okej dobra. Od razu się przedstawie. z tej strony Shaders. Przepraszam za wszystkie błędy ale pisze z telefonu. Owszem projekt avestia jest Nasz tj. Ja,Nixo,Mark i QueTTi jako założyciel forum. Zadam Wam pytanie. Te oskarżenia wobec mnie i Nixa nie są podparte żadnymi dowodami i są po prostu fałszywe.. a Ty bartnik też nie pisz bzdur ze Cię oszukałem na 600zł bo na te pieniądze nie zasłużyłeś ponieważ cavis padł między innymi przez Ciebie a drugą sprawą był brak graczy oraz moje podejście po różnych cyrkach.

Sami widzicie ze nie zamierzalismy ukrywać kto jest w teamie. Z QueTTem mamy już od jakiegoś czasu dobre kontakty i wiemy ze możemy na Nim polegać a on może polegać na Nas. Mark również wiedział z kim współpracuje i od początku mamy dobre kontakty. Ciężko zaufać administracji która mając swoje pięć minut zmarnowała swoją szansę. Kto będzie chciał zagrać ten zagra. Wiem ze takie pisanie że 'teraz będzie inaczej' to sprawa prosta .. takie zapewnienia nie są dla Was graczy przekonywujace bo słowa na wiatr może każdy 'rzucać' .

Pozdrawiam Shaders.

Opublikowano

Okej dobra. Od razu się przedstawie. z tej strony Shaders. Przepraszam za wszystkie błędy ale pisze z telefonu. Owszem projekt avestia jest Nasz tj. Ja,Nixo,Mark i QueTTi jako założyciel forum. Zadam Wam pytanie. Te oskarżenia wobec mnie i Nixa nie są podparte żadnymi dowodami i są po prostu fałszywe.. a Ty bartnik też nie pisz bzdur ze Cię oszukałem na 600zł bo na te pieniądze nie zasłużyłeś ponieważ cavis padł między innymi przez Ciebie a drugą sprawą był brak graczy oraz moje podejście po różnych cyrkach.

Sami widzicie ze nie zamierzalismy ukrywać kto jest w teamie. Z QueTTem mamy już od jakiegoś czasu dobre kontakty i wiemy ze możemy na Nim polegać a on może polegać na Nas. Mark również wiedział z kim współpracuje i od początku mamy dobre kontakty. Ciężko zaufać administracji która mając swoje pięć minut zmarnowała swoją szansę. Kto będzie chciał zagrać ten zagra. Wiem ze takie pisanie że 'teraz będzie inaczej' to sprawa prosta .. takie zapewnienia nie są dla Was graczy przekonywujace bo słowa na wiatr może każdy 'rzucać' .

Pozdrawiam Shaders.

xxx

To na tyle, wszyscy jesteście fałszywi, ssij jaja, czekam na Wasz serwer :D

• 4 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...