Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Nowy NPC od Avestia.pl

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przejdźmy do rzeczy. 

SS:

sxox.jpg

DL:

http://www21.zippyshare.com/v/10989671/file.html

Hasło:

By_Mark_For_MPC

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/2b58f68510adb987037993676d7527c9f0f18f78dcec74ce88be90988976e3fd/analysis/1388413051/

NPC posiada 3 animacje "wait".

Zapraszam do lajkowania fanpage:

xxx

Pozdrawiam 

Mark  B)

^^

Opublikowano

Łooo, no ładne ładne. Doczekać się serwera nie mogę bo coś czuje, że zaskoczycie. Bedzie wiecej prac od Was na tym forum?

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Łooo, no ładne ładne. Doczekać się serwera nie mogę bo coś czuje, że zaskoczycie. Bedzie wiecej prac od Was na tym forum?

Nie wykluczone :)

^^

Opublikowano

Czy ja wiem czy serwerem będzie fajny? Oczywiście ekipa z sheron.pl tj. bardas, te multitabsy i inne gówna, bracia Shaders i ten drugi, Pavecio to ja wiem czy dobry, gówno pewnie jak ich mało.

Mieli swoje 5 min na serwery, traktowali je jak gówno, milion startów to i to pewnie gównem bedzie. A wyciąganie NPC z innych gier czy coś w ten deseń to rzadka praca.

Stfu, to kim jest Bardas w waszym teamie? widziałem też jak shaders reklamował na gg.

Opublikowano

Czy ja wiem czy serwerem będzie fajny? Oczywiście ekipa z sheron.pl tj. bardas, te multitabsy i inne gówna, bracia Shaders i ten drugi, Pavecio to ja wiem czy dobry, gówno pewnie jak ich mało.

Mieli swoje 5 min na serwery, traktowali je jak gówno, milion startów to i to pewnie gównem bedzie. A wyciąganie NPC z innych gier czy coś w ten deseń to rzadka praca.

Wybacz ale serwera nie widziałeś, więc nie oceniaj. Bardzo dużo jest tam mojego wkładu i pomysłu :)

@Up: Jest grafikiem

^^

Opublikowano

Ładne Ładne, nie moge doczekać się serwera.

Stfu, to kim jest Bardas w waszym teamie? widziałem też jak shaders reklamował na gg.

Ekipa z Sheron.pl? Bardas nic tam nie robił, Multiabs to zwykły gracz. Pavecio? Coś Ci się chyba pomyliło że ta osoba jest w team :)
Bardas jest grafikiem serwera.

Opublikowano

Fajne dosyć, lecz to dla mnie kompletnie nie pasuje do metina.

PS: Mark, znowu serwer stawiasz, ale tym razem z gumisiem? :D

Mam nadzieję, że nie będzie miliona bugów i totalnego nie ogaru, jak ostatnio.

Jeszcze 1 pytanie, jaki to będzie typ serwera?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Fajne dosyć, lecz to dla mnie kompletnie nie pasuje do metina.

PS: Mark, znowu serwer stawiasz, ale tym razem z gumisiem? :D

Mam nadzieję, że nie będzie miliona bugów i totalnego nie ogaru, jak ostatnio.

Jeszcze 1 pytanie, jaki to będzie typ serwera?

Serwer medium/easy.

troche nie pasuje do metina ale leci like

Zależy jak dla kogo, nowe pety typu kostek na metin2.pl według mnie nie pasują totalnie ale jednak są :)

@`Quake Start najprawdopodobniej w styczniu, jeżeli masz jakieś pytania zapraszam pw lub gg, gdyż ten temat związany jest z modelem.

^^

Opublikowano

Serwer medium/easy.

Zależy jak dla kogo, nowe pety typu kostek na metin2.pl według mnie nie pasują totalnie ale jednak są :)

Jeszcze 1 pytanie, skoro tu jesteś. Start w styczniu? :D jeśli tak, to którego?

Up, dzięki za info. Pytania potem jakieś znajdę, ponieważ iż szukam serwera na dłużej niż miesiąc.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

bracia Shaders i ten drugi, Pavecio

Wypraszam sobie, mnie w tym gównie nie będzie.

Ta Avestia będzie shitem jakich mało, znając życie po starcie serwera będzie spina, bo wiem jacy są bracia Kucharczykowie + Multi i te inne dzieciaczki, więc serwer pierdolnie szybciej niż wstał. Szkoda tylko, że Quett się wpierdolił w to gówno ;)

Opublikowano

Ładne Ładne, nie moge doczekać się serwera.

Ekipa z Sheron.pl? Bardas nic tam nie robił, Multiabs to zwykły gracz. Pavecio? Coś Ci się chyba pomyliło że ta osoba jest w team :)

Bardas jest grafikiem serwera.

Team to : Mark , QueTT , Shaders i Nixo więc nw gdzie wy tu Pavecia widzicie . Multi? Nie go tam też nie ma .

@top

Według mnie nie pasuje lekko do metina nie ten klimat ale lajek

@EDIT: Kogo my tu mamy pavcio nad moim postem jak mi niezmiernie miło xD .

Opublikowano

Team to : Mark , QueTT , Shaders i Nixo więc nw gdzie wy tu Pavecia widzicie . Multi? Nie go tam też nie ma .

@top

Według mnie nie pasuje lekko do metina nie ten klimat ale lajek

@EDIT: Kogo my tu mamy pavcio na samej górze jak miło .

A no, to ja, to wszystko przez harnasia ;f

Multiego tu nie ma, ale zapewne będzie robił im TS'a

No i jest jeszcze Brudas, który obrazi się i pozabiera wszystkie prawa ludziom na forum, jak ktoś mu powie, że zrobił chujową grafikę a będzie to prawdą, czego spodziewać się po 14-nasto latku :(

Poza tym, bardziej fałszywych ludzi niż Shaders i Nixo nie widziałem, dwie kłamliwe kurwy bez honoru, jak będziecie chcieli, to Wam fajne screeny z gg powysyłam :)

Ps. niedługo zobaczymy się na nowym koncie, bo na tym zaraz będzie ban :D

Opublikowano

Nie jest czasami tak że przy exporterze ricka te npc nie działają na amd'ekach ? :)

Ten działa zresztą sam sprawdź :)

^^

Opublikowano

Nie jest czasami tak że przy exporterze ricka te npc nie działają na amd'ekach ? :)

Co ma jedno do drugiego?

Opublikowano

"Nie jest czasami tak że przy exporterze ricka te npc nie działają na amd'ekach ? :)"

Prawdopodobnie tak. Np, teraz można zauważyć, że na glador s2 jak jest Starszy Magazynier to jakaś część ludzi go nie widzi. Jeżeli o mnie chodzi to ja widziałem go normalnie, a mam intela ;]

@topic

Dość fajny, ale nie do klimatu Metin2.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Chyba u Ciebie na chacie.

Model jest robiony moim exporterem więc działa na wszystkich komputerach.

Zloozuj, nie mówiłem o tym modelu, wspomniałem, że po wyeksportowaniu tools'em ricka modelu nie czytają amd'ki.

Nie spinaj się tak, nie wiem czym był eksportowany ten model, więc na jego temat się nie wypowiadam :D

Opublikowano

A no, to ja, to wszystko przez harnasia ;f

Multiego tu nie ma, ale zapewne będzie robił im TS'a

No i jest jeszcze Brudas, który obrazi się i pozabiera wszystkie prawa ludziom na forum, jak ktoś mu powie, że zrobił chujową grafikę a będzie to prawdą, czego spodziewać się po 14-nasto latku :(

Poza tym, bardziej fałszywych ludzi niż Shaders i Nixo nie widziałem, dwie kłamliwe kurwy bez honoru, jak będziecie chcieli, to Wam fajne screeny z gg powysyłam :)

Ps. niedługo zobaczymy się na nowym koncie, bo na tym zaraz będzie ban :D

Z tej str. quett.

Nie pozwole na to żeby Multiabs został przyjęty do teamu na nawet najniższą pozycje.

Administratorem forum jestem ja i ja się nim zajme, bardas nie ma żadnego dostępu do acp czy co kolwiek.

P.S

Konto nie jest moje. Tylko ten post został napisany z niego. Należy ono do innego właściciela.

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...