Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]czy są jakieś kody do tej gry?

pat531

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są też nielegalne skrypty, ale Support je wyłapuje i daje bana ;)

Nie są nielegalne ... i support chyba by nie udostępniał skryptów gdyby miały być bany za nie czyż nie?

Pomyśl co piszesz... bo gadasz bzdury totalne.

Skrypty są legalne w dziale skryptoteki tyle , że nie działają już chyba nawet po aktualizacjach.

Opublikowano

Nie są nielegalne ... i support chyba by nie udostępniał skryptów gdyby miały być bany za nie czyż nie?

Pomyśl co piszesz... bo gadasz bzdury totalne.

Skrypty są legalne w dziale skryptoteki tyle , że nie działają już chyba nawet po aktualizacjach.

Chyba źle zrozumiałeś to co napisałem...

Chodzi mi o to, że są skrypty legalne, te dostępne na Forum Plemion, ale są też nielegalne, które można dostać od niektórych gracze i za ich używanie można złapać bana.

Opublikowano

Tyle , że żaden gracz nie da ci nie legalnych skryptów ... Sam kilka miałem , ale nie dawałem nikomu.

Poza tym "Jeżeli nie trenujesz nie zasługujesz na zwycięstwo".

Skrypty jakie są przydatne do plemion w późniejszej fazie:

Balans surowców

Opisywanie ataków (Masowe)

Id ataków

Planer klinowania

Czas dotarcia

Zegar kiedy klikniesz napad nie masz podanej godziny tylko odliczanie.

I specjalny zegar do wbijania klinów.

Ale jednak wszystko zależy od umiejętności , a nie od skryptów , bo one nic za ciebie nie zrobią same.

Pozdrawiam i nie ma to jak ogarniać ręcznie i mieć z tego satysfakcje , że jest się lepszym , niż oszukiwać.

Opublikowano

Skryptów jest masa i na forum plemion i na skryptotece tylko trzeba je umiec przerobić po aktualizacjach i działają mi wszystko śmiga bez zbędnych problemów

Ale nie rozdaje ich za darmo to by było zbyt piękne bo czasem trzeba się natrudzić żeby skrypt chodził po aktualizacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...