Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Slang w CA

miziolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś poszczególne znaczenie słów, jaki większość z graczy w CA używa ?

Dla przykładu slang jakiego używa większość kiedy są zbulwersowani i ich zarażę na qurantine, nazywają mnie "shifter" czy jakoś tak i automatycznie leci kick, jest tego więcej, pewnie sami spotkaliście się z podobnymi słowami jakie możemy zaliczyć do owego slangu. Będę wdzięczny za pomoc w zrozumieniu znaczenia tego słowa :)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

shifter - jak na shiftcie infekujesz drugą osobę, zawsze tak mówią a samemu mi się nigdy nie udało na shiftcie zainfekować

a slang był gdzieś w poradnikach, zaraz go poszukam

Opublikowano

@Valze

Nie udało ci się tego zrobić, ponieważ jest to niewykonalne, teraz rozumiem że to kolejne z bezsensownych oskarżeń 12 latków

@Dektored

Dobry słowniczek, szybko przejrzałem i fajny, tam tylko definicja słowa noob była słabo określona, bo ona wzięła się od słowa noobi, co z kolei oznacza nowicjusz, początkujący, nawiązując nowy w grze czyli słaby w grze

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

@Valze

Nie udało ci się tego zrobić, ponieważ jest to niewykonalne, teraz rozumiem że to kolejne z bezsensownych oskarżeń 12 latków

@Dektored

Dobry słowniczek, szybko przejrzałem i fajny, tam tylko definicja słowa noob była słabo określona, bo ona wzięła się od słowa noobi, co z kolei oznacza nowicjusz, początkujący, nawiązując nowy w grze czyli słaby w grze

Jak będę miał czas to zrobię nowy słowniczek, bo wiele rzeczy tam nie ma.

Opublikowano

Nie udało ci się tego zrobić,

ponieważ jest to niewykonalne, teraz

rozumiem że to kolejne z

bezsensownych oskarżeń 12 latków

Mozna zarazic na sprincie tylko trzeba umiec, osobiscie czesto shiftuje, bo reszta czyni to samo.

Shiftować może tylko striker,

przynajmniej tak mi się wydaje.

Zwykly tez moze, a nawet bydlak, ale z tym niebieskim jest dosc spory kłopot (strike 1 ręką, nie dwiema)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

To to jest w jakiś sposób zakazane ? bo nie rozumiem co w tym złego

Opublikowano

Jest to zakazane, poniewaz human uciekając nie ma szans uciec, a normalnie sprintując nie da sie atakować. Albo np wleci ci striker na campa, nie zauwazysz go a on juz Cb infekuje.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...