Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Katarina - Ty jeszcze żyjesz ? 0_o

Qurrix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2/10

Większość objętości zajmują niepotrzebne pierdoły typu skiny czy historia bohaterów.

Sam poradnik średni.

Ps. Fear Fiddle był niedawno nerfiony i już jest sporo słabszy ;_;

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ps . Co do runek to widziałem, że nie które prosy to mają na Move speed . Ciekawa opcja :huh:

Opublikowano

Co to za runy? 0 Magic Res.

Mógłbyś przeczytać co piszę nad runami ?

9. Runes - Runy

Tutaj jest mój zestaw runek pod AP, jednak że zamienił bym trochę glifów na MR'y  (nie mam na to hajsu)

Chłopaki/dziewczyny dzięki za opinię z każdym moim tutem będę udoskonalał formę tworzenia :)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Hextech dodaje 45 AD, skoro dodaje 45 AD, to używając ulta będziemy mieć dzięki niemu trochę większy dmg

hextecha raczej w ogole sie juz nie buduje, za duzo nerfow mial, jedynie na akali jeszcze mozna jebnac

wytlumacz mi dlaczego tak rozdales punkty w masterkach def bo nie moge skumac

Opublikowano

Ehh ten poradnik taki sobie czegoś lepszego sie spodziewałem ;c Wiekszość poradnika to skiny opis skilli itd.. czyli rzeczy które każdy ma prawie w dupi*. Build nie do końca dobry a runki... Jak nie masz runek na daną postać to nie wrzucaj... No a maxowanie skilli tutaj nic nie powiem dlatego że ja nie maxuje Q tylko zwykle W wbijam na 3 a potem Q do końca i znowu W i na końcu E ale nie jestem czy to dobre maxowanie skilli :c

Opublikowano

Poradnik ładny ale build nie zawsze będzie ok , maska nie daje dużego burstu , powinno składać się jak najwięcej ap , obrazu dmg najlepiej . Ale postać i tak zryta z czym kolwiek na niej nie zagrać to nawet evelynn ją jadę , a nawet kogiem na ap ...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Hextech jest bardzo slaby na niej, praktycznie wogole wampiryzmu. Na necie pojwil sie filmik dotyczacy tego lifesteal z hextechem jest praktycznie zerowy na niej, szkoda slotu, lepsze jest obecnie dfg na pierwszy item.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...