Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co robić z moim wojem

bryla1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.Chciałam się zapytać co mam robić i jak dalej rozwijać mojego woja.Mam 56 lvl skończony akt 1,to moje eq:

Maska X

Kapelusz w ksztalcie czubka

Wrózka ognia 41%

Elvin u4 +5

Kusza jakaś na 27

Odwazny obronca u4 +4

Resy(buty i rekawice) 95% mrok :)

Biżu antyczne na 45 lvl full opcja

Moje karty:

Warek 21j +5

Samuraj 2 j +0

Piżama 1j +0

Jajamaru 1j +0

Moj budżet to ok. 4kk i 60 ND (z eventu xD).Pytanie co mam wgl robic w nostale i co dokupić,ulepszyc,jakiegoś peta nabyć,bic joba,repe,zarabiać?Jak narazie siedze w nosvile,misji nie robie bo trudne,za sp3 się nawet nie zabieram bo pewnie nie dam sb rady,od czasu do czasu pójde na rajdy.Gram na Avalon, pomózcie bo się znudzę tą grą xD

Opublikowano

Szukaj fam i na lod, możesz poinwestować w ancki żeby szybciej lvl szedł + zacznij robić resy na wodę, światło i ogień, bardzo to pomaga w późniejszych fazach gry, zacznij też robić SP3, na woju idzie to dość łatwo, a na lod ani rusz bez crussa :)

Opublikowano

Najpierw zrób sp3, potem znajdź fam na LoD, ulepszaj tego crussa, rób fabułe, baw się w resell, arenki, glaca. Fakt faktem po jakimś czasie Tobie się to znudzi ;_;

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja radze zbierać dużo kasy.Kupić np. Wara+9 i bić 63 lvl.Kupujesz zabójce.I potem dobrze w pvp.Kup zamiast Kapelusza z czubkiem,Kapelusz hipopotama.Z warem +9 można lurać na LoD na BB. Zainwestuj w reski, to moje propozyjce co mozesz dalej robić. A co do peta to Krzakogon Navy albo Puszek Kłebuszek.

Opublikowano

Rób sp 3 choc na lod rób warka na +9 choc na bb i na arenke kup lepszą kusze by crusem mocniej bić jeśli niemasz all resów to rób all resy i uczęszczaj na rajdy a boxy selaj wbij 65 i kup mieczyk wbij 70 i kup zbrojke wbij 75 selnij mieczyk 65 i kup 75 a jak cie nate mieczyki niebedzie stać to kup zabójce a potem renke codziennie rób arenki to daje kase i exp i jakoś pociśniesz. Up ci poleca kłebuszka lub navy ale jak cie niebędzie stac to polecam dyńke pd strzasznie pomocny w biciu mobków np na sp 4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...