Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pendrive do Gta V

Zylu ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wczoraj kupiłem gta V dziś zaś kupuje pendriva 16 gb czy wystarczy do gta?i czy ten będzie z szybkim transferem?

http://www.neonet.pl/pendrive_pny_classic_attache_16gb_usb_2_0.html

Czy może lepszy ten :

http://www.neonet.pl/?p=transcend_jetflash_700

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png
///tripipi

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600

Potrzebujesz pomocy przy Serwerze MineCrafta?Pisz PW 

Pomogłem ?Daj like !to Cię nie kosztuje a mnie motywuje :) 

Opublikowano

Im szybszy zapis tym lepszy Pendrive ja polecam z Kingstona to jest dobra marka wiele osób może je polecić. Btw. mój kolega ma 16gb kingstona nie wiem jaki dokładnie i śmiga mu bez problemu ;D

Opublikowano

Im szybszy zapis tym lepszy Pendrive ja polecam z Kingstona to jest dobra marka wiele osób może je polecić. Btw. mój kolega ma 16gb kingstona nie wiem jaki dokładnie i śmiga mu bez problemu ;D

Nie zgodzę się. Skoro konsola będzie czytać dane z Pendrive to ważniejsza jest szybkość odczytu danych a nie zapisu.

Nie zgodzę się też z tym, że firmowe PD są lepsze. Mam Kingstona 100 G2 16GB, szybkość zapisu jak i odczytu jest wolniejsza niż ta w przypadku pierwszego PD z linku w temacie. Po prostu płaci się za markę i ładniejsze wykonanie.

@topic

jeśli nie masz w domu żadnych urządzeń które obsługują USB 3.0 to lepszym i troszeczkę tańszym rozwiązaniem będzie pierwszy PD

Xbox360 ma USB 2.0 więc i tak nie uzyskasz szybszej prędkości kupując PD na USB 3.0, nawet jeśli jest kompatybilność wsteczna.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Nie zgodzę się. Skoro konsola będzie czytać dane z Pendrive to ważniejsza jest szybkość odczytu danych a nie zapisu.

Nie zgodzę się też z tym, że firmowe PD są lepsze. Mam Kingstona 100 G2 16GB, szybkość zapisu jak i odczytu jest wolniejsza niż ta w przypadku pierwszego PD z linku w temacie. Po prostu płaci się za markę i ładniejsze wykonanie.

@topic

jeśli nie masz w domu żadnych urządzeń które obsługują USB 3.0 to lepszym i troszeczkę tańszym rozwiązaniem będzie pierwszy PD

Xbox360 ma USB 2.0 więc i tak nie uzyskasz szybszej prędkości kupując PD na USB 3.0, nawet jeśli jest kompatybilność wsteczna.

Możesz mi to wytłumaczyć?ten pierwszy lepszy ?

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600

Potrzebujesz pomocy przy Serwerze MineCrafta?Pisz PW 

Pomogłem ?Daj like !to Cię nie kosztuje a mnie motywuje :) 

Opublikowano

Możesz mi to wytłumaczyć?ten pierwszy lepszy ?

ale co tutaj tłumaczyć?

oczywiście, że ten drugi PD jest lepszy, ale jeśli nie masz żadnych urządzeń w domu z USB 3.0 to Ci się nie przyda bo nie wykorzystasz w pełni jego szybkości zapisu/odczytu danych

dlatego też lepszym wyborem będzie pierwszy z tych co wymieniłeś a jeszcze lepszym wyborem będzie podany ten przez VSVP bo ma szybszą prędkość zapisu jak i odczytu danych

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...