Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tibia bot ng - crackowanie/

bumekss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że nie mogę sobie poradzić z tibią auto, zabrałem się za ng bota. Od razu pojawił się problem. Mam windows 7/64 bit. Bot nie chce się skrakować, crack nie działa i tyle. Na komputerze z windowsem xp wszystko chodzi pięknie, a u mnie nie. Jakieś pomysły?

Próbowałem też tugbota, lecz on nie przeładowywuje amunicji, a ja gram pallkiem, więc jest mi to potrzebne.

Opublikowano

Nie mogę jej zainstalować do klienta ots. Wyskakuje, że nie znajduje Tibia.exe ;/ Zmieniałem już nazwę z nazwy ots na Tibia i nic ;/

A co do ng, to dzięki za poradę, zaraz zobaczę :)

Edit: Niestety, ustawianie zgodności i uruchamianie jako administrator nic nie dało. Ng dalej nie jest skrakowany. Jeszcze jakieś pomysły? :/

Opublikowano

Nie mogę jej zainstalować do klienta ots. Wyskakuje, że nie znajduje Tibia.exe ;/ Zmieniałem już nazwę z nazwy ots na Tibia i nic ;/

A co do ng, to dzięki za poradę, zaraz zobaczę :)

Edit: Niestety, ustawianie zgodności i uruchamianie jako administrator nic nie dało. Ng dalej nie jest skrakowany. Jeszcze jakieś pomysły? :/

może musisz w antywirusie machnąć opcję żeby nie zwracał uwagi na tą ścieżkę ;d?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...