Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] The Last of Us czy Fifa 14?

Kronos626

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z wyborem gry. Zastanawiam się nad 2 grami podanymi w tytule, fife 14 posiada paru znajomych z którymi mogę zagrać ale w fifę nie za bardzo umiem grać i od razu się denerwuję kiedy przegrywam, w the last of us grałem tylko przez chwilę u znajomego a gra spodobała mi się bardzo, lecz nikt z moich znajomych nie ma tej gry a multiplayer nie jest za bardzo ciekawy. Dodam, że gdybym kupił fife 14 to tylko na PC tlou wiadomo na co :P

Opublikowano

No to zastanów się, czy grać razem ze znajomymi, a to że jestes kiepski to nie ma nic do tego, na początku zwykle bywa trudno ;]

Jednak The Last of Us to naprawdę świetna gra, ze studia Naughty Dog, więc nie ma co się dziwić (Twórcy Uncharted).

Twój wybór, na twoim miejscu jednak wybrałbym grę, w którą można grać ze znajomymi czyli w tym wypadku fifę, bo teraz pograsz z nimi na świeżo, będą checi do gry. A The Last of Us możesz kupić i przejść później, albo poproś o grę znajomego. Single player nie ucieknie ;]

Opublikowano

Polecam fife.

Tak jak UP możesz grać z kumplami także to bardzo fajna sprawa

a The Last of Us możesz się szybko znudzić.

Wiem bo grałem i rzeczywiście gra jest dobra ale zarazem

trochę nudząca.

Więc polecam Fife ale wybór należ do ciebie ;)

Opublikowano

FIFA 14 - sam mam i jestem zadowolony.

Na początku będzie ciężko, ale z czasem poziom umiejętności sam wzrasta.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Również polecam ci Fife.

The last of us przejdziesz i ci się znudzi, a Fifa raczej tak szybko ci się nie znudzi tym bardziej że masz znajomych do grania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...