Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mówimy nie ASK'owi

Hasners

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fakt ask jest głupi, ale są tacy co nim żyją.. Myślisz, że da coś zbieranie like na fanpage i tak aska nie.usuną mają na to wylane.

Opublikowano

Ask jest przydatny , jeśli chcecie robić jakąś "kampanię" przeciw askowi , to raczej przeciwko jego użytkownikom typu "polajkujesz ? bardzo mi na tym zależy bo te lajki są dla mnie ważniejsze od tlenu :/" Gdyby nie coś takiego to z pewnością byłoby to coś ciekawszego i więcej ludzi by się do niego przekonało.

22fu7of2onif.png
Opublikowano

fb to gunwo.dla ludzi ktorzy nie maja najomych, a co do aska to popieram ;) duo idiotow hejtuje tylko z anonima

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

fb to gunwo.dla ludzi ktorzy nie maja najomych

I tutaj się kolego mylisz. ;) To, że ktoś nie ma fb i tak uważa, jest równoznaczne z tym, że nie ma znajomych? Nie! Wystarczy, że potrafi się z kimś spotkać, pogadać. A do komunikowania się wystarcza prosty komunikator jakim jest gg. Pozdrawiam.

Opublikowano

Co wam w ASK'u przeszkadza? Strona jak strona. Jakby ludzie mieli zakładać głupie grupy przeciwko stronom, które im się nie podobają, to z pewnością FB by zablokował opcję tworzenia grup. Co wam to da? Dla mnie tworzenie takiego tematu jest bardzo głupie. Wydaje mi się, że autor to 13letni chłopczyk, który próbuje stworzyć super sławną grupę z dużą ilością osób. Niestety muszę Cię zawieść - to tak nie działa. Zamiast robić głupie grupy, byś zrobił coś pożytecznego(nauka ortografii). =)

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...