Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4story wybór serwera

dydekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, grałem z 2 lata w 4story na globalu. Po roku przerwy chciałbym zagrać na jakimś privie. Jaki polecicie najbardziej.

Co było by na nim spoko:

- Bardzo szybkie lvlowanie

- Nie każdy z setem +24

- Ulepszanie x3 spoko

- Brak potrzeby wydawania prawdziwych pieniędzy przy czym w miare szybkie zdobywanie "goldów" lub jakieś inne sposoby na ulepszanie.

- Normalne fajne wojny.

- W miare duża ilość osób na serwerze

Proszę o podanie według każdego z osobna serwer najbliżej tego, a jak takiego nie ma to podajcie swój ulubiony. : )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak jak sie dowiedzialem, po 5 dniach gry zacznie sie codziennie dostawac po 15kk, oraz przez glosowanie ( co 24h ) wynosi 8kk Wiec 15 + 8 = 23kk dziennie.
Co do eq, nie martw sie ze skrzynek na lvl dostajesz eq pvp +18 *2 na 7 dni. Jesli chcesz szybko ale to bardzo szybko Expic. Wbij 49lvl i rob czaso 49 wbijesz 50lvl oddasz misje pamietaj ze musisz miec uzyte " Quest x1.5 " To podwaja szanse na misje, za oddanie misji, dostanie sie pelny pasek i lvl, lvl , lvl az do 55lvl czy tam 56lvl. Potem robisz misje w gebrze na czaso 59. Oddajesz i 65 wskakuje. Robisz czaso 69 i wskakuje 75lvl. Tak expilem

Ulepszanie jest w miare dobre Zapraszam na valorian.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Nexon 4story off od dawna. Jedyny opłacalny serwer to p4story lub eden4s.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Nexon 4story off od dawna. Jedyny opłacalny serwer to p4story lub eden4s.

wybierac po miedzy p4story a eden4s to jest niewielka roznica.

Ale ja bym wygral p4story,

Od 2 dni meczymy sie z aletypek aby biramek mi wbic na +20/22.. Ciagle z 17 spal ;c

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

@up

Trochę nie do tematu hersen, za bardzo się przechwalasz itemkami, co do innych postów na innych tematach czasami szkoda mi twojego CYNIZMU. Jesteś tylko wparzony w siebie, wiem że to nie jest do tematu albo dostanę warna ale już mnie denerwuje twój stosunek co do postów, które wymyślasz bo nie masz co napisać !

@Topic

co do P4story, szybko się nudzi zależy komu, bo np ja nie zbieram kasy biję w eq bawię się tym wystarczy mi 3 itemki +18 i 1 +17 Nie wiem co z tym zrobić dlatego chcę znaleść jakiś pve łatwiutki z upp x6/7 wg darmowy jak sune przed Restartem na pvp. Jeżeli nie uda się taki złapać staram się o pliki i sam se zrobie serwer dla 2/3 znajomych. Moim zdaniem to tyle, jeszcze nie testowałem Eden ale z tego co słyszę też się nudzi.

Opublikowano

p4story.com wbijaj na Valo. nie wiem kto po tygodniu miał za darmo eq +24 ale skoro miał to chyba jak mu się to przyśniło. itemy od +17 idą jak krew z nosa o czym się przekonał Hersen i jego biram z krytem 15 który męczymy i męczymy a nadal +17 i jara jak cholera. Dokładnie jak napisał Hersen rób każde czaso które tylko możesz bo z zadankiem za czaso dostaje się tam chyba 5 poziomów, sporo czasu zaoszczędzisz i sił zamiast męczyć się z derkami na TDku.

Jeżeli chodzi o to czy każdy biega w eq 24 to powiem że nie. większość ma 22/24 itemy, jedynie czego jest dużo to bronie +24. sam gram od lekko 2 miechów i mam tylko jeden item 24, reszta 23/22. wrazie co nick Hersena to xHersenx1337 a mój AleTypek zapraszamy każdego.

Opublikowano

Ja pragne sie dolaczyc ze w ledwo w 4 dni dorobilem sie juz 3 itemow pvp +20 i meczymy ten biram no ciagle.. Ja klate pvp +20 wbilem sam a biramka na +20 nie mozemy wbic :D Wczoraj kupilem miecz pvp +18 i sztylet 1/2 pvp +20 3 gemy 6/12/11 Bardzo tanio :) Zapraszamy

BEZ POMOCY ALETYPKA Tak jak to niektorzy twierdza na derionie ; )

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Dokładnie, Hersen mi mówił że ktoś pisał że ponoć wszystko ma ode mnie.. bzdura. ja mogę pomóc i tak robię lecz za free nie dam nic. Jak widać Hersen sobie radzi i takiemu mogę pomagać i z nim grać, nie z kimś kto po tygodniu zmienia serwer bo coś bo tam jego kolega a tam dziewczyna a tam babcia gra/grała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...