Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Książki LoveCrafta

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;x Chcę zacząć czytać książki LoveCrafta :P Nie wiem od której zacząć. Myślałem nad "Zew Cthulhu". Cena książki to ok. 30 zł w empiku. Mieliście kiedyś styczność z LoveCraftem? Ciekawe te książki?

Opublikowano

Siemanko. Czytałem Zew Cthulhu. Zacznijmy od tego,że to zbiór opowiadań. Różnego typu. Ale naprawdę miło się czytało. Gościu pisał niesamowicie. Innych nie czytałem. Aha,jeśli sugerujesz się grą Call of Cthulhu to smutna wiadomość bo tylko jedna opowieść w Zewie Cthulhu dotyczy miasteczka Insmouth :)

Opublikowano

Siemanko. Czytałem Zew Cthulhu. Zacznijmy od tego,że to zbiór opowiadań. Różnego typu. Ale naprawdę miło się czytało. Gościu pisał niesamowicie. Innych nie czytałem. Aha,jeśli sugerujesz się grą Call of Cthulhu to smutna wiadomość bo tylko jedna opowieść w Zewie Cthulhu dotyczy miasteczka Insmouth :)

Nie grałem w to :P Jutro do empika pójdę, kupię, przeczytam i dam recenzje.

Opublikowano

Dawaj,dawaj. Z chęcią usłyszę czy Ci się podobała. A z kolei gdybyś kupował inne Lovecrafta to daj znać,bo jestem ciekawy czy są warte przeczytania ;)

Opublikowano

Tiaaaa, nie ma tej książki w Empiku. Żadnej książki LoveCrafta nie ma w Empiku ... Nie wiecie gdzie można ją kupić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...