Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

uMetin2.pl [Dedyk] [Medium]

Mr.Whit3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up@

Potrzebna ci reklama na yt ? pisz gg : 45664239

AW ile serwer już stoi ?

ok4-5miesiecy.

Reklama by sie przydala,poniewaz graczy jest malutko.Licznik nie przekracza 50os

Srij9JT.png

Opublikowano

Witam,
Proponuje współprace, posiadam publiczny server TeamSpeak3 na którym dziennie przesiaduje okolo 250 osób lecz dążymy do tego aby było jeszcze więcej a myślę (metin i inne gry) sprowadzi trochę osób na ts i przy okazji jest równiez reklama dla was. Mieliśmy już kilka serverow u nas na ts ale raczej nie potrafiły się utrzymać, posiadamy bardzo stabilną maszynę z zabezpieczeniami. Myślę, że jest to interesująca oferta dla was. Oferujemy oczywiście strefę dla was administracji oraz odpowiednie rangi. w razie zainteresowania prosze pisać tu na MPC na PW lub gg- 16011997 , 12320881

Serdecznie pozdrawiam ekipa epic-games.pl

Juni0r.jpg

Opublikowano

Serwera tego chyba nie trzeba przedstawiać. Jest to priv z największą ilością graczy, około 3000 online, która jednak z biegiem czasu spada. Kiedy pierwszy raz zobaczyłem serwer, ilość online wynosiła około 4500. Pograłem trochę i chociaż administracja wprowadziła dużo nowości, nie zostaniemy przygnieceni zbrojami z wowa czy innym nieudanym eksperymentem. Do expa mamy av3 z zinami i jeszcze jakąś nową mapkę. Na forum serwera znajdziecie wiele przydatnych poradników. Szukasz serwera max 250lvl ? Chcesz mieć gwarancje że nie padnie on z powodu kaprysu admina? Dobrze trafiłeś! No dobra, koniec pochwał. Na serwerze jest dużo botów, stawianych przez graczy sprzedających yangi na allegro. Niestety, jako że pandoramt2 jest atrakcyjna dla młodszych graczy, i posiada ogromną ilość użytkowników, nie możemy liczyć na spokojną grę. Każdy z nas niestety poznał już kulturę większości młodych użytkowników metin2. Jednak jeśli macie anielską cierpliwość czy też reprezentujecie poziom w/w osobników to zapraszam :) Mam nadzieje że ogarnięci gracze pandory nie obrażą się na mnie za ten tekst.

Raty serwera wynoszą 200% według mpc-owskiej logiki, a raczej jej braku. Prawdopodobnie chodziło o 200x PL W przypadku serwerów medium i 4fun na których expimy na nowych mapach, raty nic nam nie pokażą. Każdy admin ustawia exp nowych mobów według własnej koncepcji .

Piszesz posty w tylu prezentacjach ze już sam się gubisz :) komentujesz Pandore w prezce uMetin2.pl .. moje gratulacje :)

Opublikowano

Serwera tego chyba nie trzeba przedstawiać. Jest to priv z największą ilością graczy, około 3000 online, która jednak z biegiem czasu spada. Kiedy pierwszy raz zobaczyłem serwer, ilość online wynosiła około 4500. Pograłem trochę i chociaż administracja wprowadziła dużo nowości, nie zostaniemy przygnieceni zbrojami z wowa czy innym nieudanym eksperymentem. Do expa mamy av3 z zinami i jeszcze jakąś nową mapkę. Na forum serwera znajdziecie wiele przydatnych poradników. Szukasz serwera max 250lvl ? Chcesz mieć gwarancje że nie padnie on z powodu kaprysu admina? Dobrze trafiłeś! No dobra, koniec pochwał. Na serwerze jest dużo botów, stawianych przez graczy sprzedających yangi na allegro. Niestety, jako że pandoramt2 jest atrakcyjna dla młodszych graczy, i posiada ogromną ilość użytkowników, nie możemy liczyć na spokojną grę. Każdy z nas niestety poznał już kulturę większości młodych użytkowników metin2. Jednak jeśli macie anielską cierpliwość czy też reprezentujecie poziom w/w osobników to zapraszam  :) Mam nadzieje że ogarnięci gracze pandory nie obrażą się na mnie za ten tekst.
Raty serwera wynoszą 200% według mpc-owskiej logiki, a raczej jej braku. Prawdopodobnie chodziło o 200x PL W przypadku serwerów medium i 4fun na których expimy na nowych mapach, raty nic nam nie pokażą. Każdy admin ustawia exp nowych mobów według własnej koncepcji .

Nie żeby coś ale na tym serwerze max jaki był to 300 pewnie xD teraz ledwo dochodzi do 50 :) tak poza tym piszesz o pandorze z tego co zauważyłem a to prezka uMetina o_O A co do serwera to zapraszam bo jest fajny mimo iż to jakaś tam kopia imetina to i tak da się grać bo jest stabilny :)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwera tego chyba nie trzeba przedstawiać. Jest to priv z największą ilością graczy, około 3000 online, która jednak z biegiem czasu spada. Kiedy pierwszy raz zobaczyłem serwer, ilość online wynosiła około 4500. Pograłem trochę i chociaż administracja wprowadziła dużo nowości, nie zostaniemy przygnieceni zbrojami z wowa czy innym nieudanym eksperymentem. Do expa mamy av3 z zinami i jeszcze jakąś nową mapkę. Na forum serwera znajdziecie wiele przydatnych poradników. Szukasz serwera max 250lvl ? Chcesz mieć gwarancje że nie padnie on z powodu kaprysu admina? Dobrze trafiłeś! No dobra, koniec pochwał. Na serwerze jest dużo botów, stawianych przez graczy sprzedających yangi na allegro. Niestety, jako że pandoramt2 jest atrakcyjna dla młodszych graczy, i posiada ogromną ilość użytkowników, nie możemy liczyć na spokojną grę. Każdy z nas niestety poznał już kulturę większości młodych użytkowników metin2. Jednak jeśli macie anielską cierpliwość czy też reprezentujecie poziom w/w osobników to zapraszam :) Mam nadzieje że ogarnięci gracze pandory nie obrażą się na mnie za ten tekst.

Szkoda,ze tak popularny priv z iloscia graczy ~3k online upadl.Zastanawia mnie jedna rzecz,co ty bierzesz koles :#

Mysle ze prezke mozna zamknac ;)

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...